in

”Magic Mike” blir storslagen liveshow

ht channing tatum 160506 e1462793862153

För alla ”Magic Mike”-fans där ute fick helgen en riktigt härlig start när Channing Tatum utannonserade en nyhet i toppklass; ”Magic Mike” blir till verklighet. Mer

Filmerna ”Magic Mike” och ”Magic Mike XXL” baseras på händelser från Channing Tatums liv, där han som 18-åring jobbade som strippa. Filmerna har haft stor genomslagskraft bland den kvinnliga publiken, vilket kanske inte är helt konstigt… ?

Nu har Channing Tatum hört allas rop på mer och tagit ”Magic Mike” från bioduken in i den verkliga världen. I Las Vegas på Hard Rock Hotel och Casino kommer mångas våta dröm att bli till verklighet. Club Domina, från filmen, kommer att återskapas och det utlovas en riktigt het show med spektakulära nummer med sexigt, vågade danser och varierande teman och akter. Klubben kommer ha tre barer, en scen och plats för 450 gäster. Men precis som i filmen kommer inte allt endast hända på scenen, utan framträdanden kommer ske både framför, bakom och bland publiken.

I reklamfilmen om ”Magic Mike Live” (som innehåller en hel del humor) går Channing omkring i sitt hus och pratar med några män som utför hushållsysslor i bar överkropp. Han säger att han vill ge kvinnor något som män har haft tillgång till i århundraden. Han tycker det finns nog av ”gentlemen’s clubs” och vill nu starta en ”gentle ladies’ club”. Och exakt hur ”gentle” det kommer bli är upp till alla oss. Han ber nämligen att kvinnor världen över ska skicka in sina vildaste drömmar så ska de göra allt för att förverkliga dem.

[adSpace]
Showen är tänkt att börja våren 2017.

Här kan du se hela, härligt klyschiga, reklamen för Magic Mike Live: