in

Se när en person lyckas klämma hundratals pormaskar på en sekund (känsliga tittare varnas!)

klamma pormaskar ackligt film veckorevyn

Det finns två sorters människor: de som gillar att klämma och de som hatar att klämma (vare sig det gäller sina egna, kompisens eller partnerns). Den här filmen har snurrat runt på sociala medier ett tag och vi har inte kunnat avgöra om vi verkligen vill att den ska få ännu mer spridning med tanke på hur äcklig den är. Men ärligt talat, det här måste nog ändå fler få se! Mer

Pormaskar kan vara jobbigt och alla har vi olika metoder för att både få bort och förebygga dem. Det kan vara ansiktsmasker eller rent ut sagt klämma dem var för sig. Eller så gör du som den här personen – klämmer hundratals på en gång.

Videon har snurrat runt på sociala medier sedan början av mars och när vi på redaktionen såg den första gången ville vi egentligen aldrig se den någonsin igen (det är bara för mycket!). Men nu har vi smält det hela och det är din tur att få antingen njuta eller äcklas av den här pormaskfesten.

Personen på filmen klämmer sin näsa uppåt och plötsligt är allt en vit pasta i ansiktet. Ja, det är exakt så äckligt som det låter.

Så nu är det upp till bevis: Är du den sortens människa som älskar eller hatar att se pormaskar och finnar klämmas?

Här är filmen:

Och om det inte blivit tillräckligt tydligt, känsliga tittare varnas!

Hallå?

Såg du filmen?

Lever du?

Förlåt oss…