in

Ryan Gosling talar ut om ”Hey girl” – i parterapi med Russell Crowe

ryan gosling cannes film festival 02

”Hey girl, feel my sweater. You wanna know what it is made of? Boyfriend material.” Detta citat tillsammans med en bild av Ryan Gosling är bara en av många Hey girl-bilder. Men var kommer citatet ifrån? Har Ryan Gosling ens sagt det? Mer

Ryan Gosling och Russell Crowe är i ropet med den kommande filmen ”The nice guys”, som har premiär på svenska biografer 8 juni. Filmen utspelar sig i 1970-talets Los Angeles där Ryan och Russell spelar en privatdetektiv och en inhyrd torped. Tillsammans ska de undersöka försvinnandet av en ung kvinna och en porrstjärnas självmord. De upptäcker i samband med det en konspiration, som sträcker sig ända upp till de högsta makthavarna.

Det har dock varit lite problem on set när det kommer till de här två herrarna och därför har de börjat gå i parterapi. Det är i alla fall historien de har spunnit ihop i en serie av PR-videos som har släppts nu innan filmen. Här får vi följa med duon in i terapirummet. I det senaste klippet från parterapin frågar Russell varför Ryan har så mycket ”egen reklam” och varför allt han gör blir lustiga virala memes. Russell syftar, till exempel, på bilder som denna. (Hysteriskt roligt).

I den senaste videon får vi äntligen svar på vad Ryan Gosling faktiskt tycker om sitt meme ”Hey Girl”. I en upprörd ton förklarar Ryan för Russell att han inte har något med detta att göra.

Okej. Stanna allt. Ryan Gosling menar att han aldrig har sagt Hey Girl!?

Han hänvisar även till ”Notting Hill” och menar att han förstår varför det klassiska citatet ”I am just a girl, standing in front of a boy”… alltid kommer förfölja Julia Roberts. Han tycker däremot att det är orättvist att ”Hey Girl” förföljer honom när han aldrig har sagt orden. Minen i Russells ansikte visar att han inte riktigt tror på vad Ryan påstår, och vi håller med. Någon gång MÅSTE han ju ha sagt det (han har ju sagt det så många gånger i våra fantasier).

Vi får även höra vad Ryan tycker om att bli kallad feminist. Vi är dock medvetna om att detta är en pr-sketch gjord för att vara humoristisk, så vi får nog ta det mesta som sägs med en liten nypa salt.

Här kan du se Ryan ilskna till inför Russell Crowe och psykiatrikern (som faktiskt är ett känt ansikte från ”The Big Bang Theory”).