in

Nya trailern för Morran & Tobias är här (herregud, vi finner inga ord…)

morranochtobiasfilm

Vem kunde tro att Johan Rheborgs och Robert Gustafssons karaktärer ”Morran” och ”Tobias” skulle göra sådan succé i stugorna härom året? Troligtvis få. Nu har duon spelat in en film och första trailern har precis släppts. Gissa hur taggade vi är?! Mer

Det har gått två år sedan serien ”Morran & Tobias” gjorde entré på SVT. Sedan dess har serien i princip uppnått kultstatus med Johan Rheborg och Robert Gustafsson i huvudrollerna. Under Kristallen 2015 vann den under kategorin ”Årets program” och karaktärerna har i skrivande stund över 55 000 likes på Facebook.

Nya trailern med Morran & Tobias är galen

Serien handlar om två personer som hamnat i samhällets nedre skikt, Monica ”Morran” som spelas av Johan Rheborg och hennes vuxna son Tobias ”Tobbe” som spelas av Robert Gustafsson. De har bott tillsammans hela livet. Men när deras torp har tagits i besittning så tvingas de till att flytta. Av en tillfällighet får de möjlighet att flytta tillbaka dit i en månad. I serien, som är från 2014, får man följa deras sista månad i huset (och lära känna karaktärerna ordentligt).

I maj i år kom nyheten om att ”Morran & Tobias” blir långfilm på bio – och nu har trailern ÄNTLIGEN släppts. Och av de 30 intensiva sekunderna som vi bjuds på verkar filmen bli helgalen!

Mjorå, Bubben det här blir nog riktigt bra!

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och gilla VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!