in

Hon härmar kändisars foton – och ger oss dubbla skrattattacker

12347681 1523065934679034 7592476899707488967 n e1460990444126

Vi har väl alla någon gång inspirerats av kändisar och försökt att återskapa deras look. Oftast går det sådär. En som har gått all in när det gäller att återskapa foton är Celeste Barber. Här bevisar hon svårigheten på ett hysteriskt roligt sätt. Mer

Celest Barber är en australiensisk komiker som har skapat sig ett namn efter serien av bilder där hon försöker härma allt från kändisars magasinsomslag till instagramfoton. Detta gör hon på sin egen instagram under #celestechallengeaccepted. Viktoria Silvstedt,  Gigi Hadid och Jessie J är bara några som råkat ut för Celeste Barber. Hon säger själv att hennes poäng med det här är att påvisa hur orealistiska kändisars fotografier är.”Kim Kardashian posing on a pile of dirt – who does that in real life?” säger hon. Och hon påvisar det med mycket humor. Det är svårt att inte titta på de här bilderna utan att skratta.

 

Privileged people only travel in style. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #whohaha @whohaha

Ett foto publicerat av Celeste Barber (@celestebarber)

Här har hon kopierat vår svenska modell Viktoria Silvstedt och verkligen fått till det här med en schysst kärra. Man får helt enkelt ta det man har.

 

Viktoria Beckhams graciösa pose är det nog inte många som fixar och speciellt inte när man samtidigt målar naglarna. Det är skakigt nog…

 

Jessica Simpson stoppar ut huvudet genom fönstret och lyckas fortfarande se flawless ut. De flesta av oss skulle nog se ut mer som Celeste. Torr i munnen och grus i ögonen.

 

Where the hell is my #uber? #celestechallengeaccepted #celestebarber #jessiej #isthatjessiej #funny

Ett foto publicerat av Celeste Barber (@celestebarber)

Jessie J står och hänger vi ett träd. Som man ju gör då och då. Helt normalt, inga konstigheter.

 

Många har förundrats och förälskat sig i den här bilden av Gigi Hadid och Zyan Malik. Gigis ställning är inte den lättaste så vi antar att hon har tränat på det väldigt länge. Celeste är inte riktigt där än.

 

Hiking and twerking, obviously. #celestechallengeaccepted #nickiminaj #funny #celestebarber

Ett foto publicerat av Celeste Barber (@celestebarber)

Här sitter Nicki Minaj helt naturligt vid en sjö. Celeste kopierar med ett riktigt bra resultat. Eller vad säger ni?

 

Kendall Jenner har lite problem med att få av sig sin tröja. Vi kan förstå det när man glömt att ta av sig kaninöronen innan.

 

Vi kan väl hålla med Celeste att Kim Kardashian val av location för den här bilden kanske inte är den vanligaste. Dock verkar Kim K vara en favorit att kopiera för Celeste. Titta bara här:

 

WAKE THE FUCK UP KIMMY ITS #internationalwomensday #celestechallengeaccepted #funny #kimkardashian @zooeydeschanel

Ett foto publicerat av Celeste Barber (@celestebarber)

Är ni sugna på att se fler av Celestes tolkningar kan ni kika här.