in

Här får 24-åringen juryn att gapskratta med en unik version av ”Wrecking Ball”

Craig Ball härmar sångröster

Igår sjöng 24-åriga Craig Ball inför domarna i Britain’s Got Talent. Det tar inte särskilt lång tid innan deras förvåning byts ut mot skratt. Mer

Igår var det dags för 24-åriga Craig Ball att ställa sig framför domarna och publiken i tv-programmet Britain’s Got Talent. Craig sjöng en helt unik version av Miley Cyrus låt ”Wrecking Ball”, med röster från både seriefigurer och skådespelare.

Precis i början av videon är stämningen bland domarna minst sagt lite stel. Tills en bild på den amerikanske skådespelaren Morgan Freeman dyker upp på skärmen bakom Craig, och de förstår att det inte är så Craig sjunger – utan snarare att han är väldigt bra på att härmas.

CraigBall

Därefter är det många seriefigurer och skådespelare som får sjunga Miley Cyrus ”Wrecking Ball”. Musse Pigg, skådisen Christopher Walken, flera karaktärer ur Family Guy, Gollum från Sagan om Ringen-filmerna och Miss Piggy från Mupparna för att nämna några.

När Craig är färdig ställer sig hela publiken och samtliga domare upp och applåderar.
Se en version av ”Wrecking Ball” du aldrig har sett förr, och som dessutom kommer få dig att börja skratta, här:

Tv-programmet Britain’s Got Talent är inne på sin tionde säsong. En som gjorde succé i nuvarande serie var tolvåriga Beau Dermott, som sjöng musikalklassiskern ”Defying Gravity” från ”Wicked”. Hennes gåshuds-framträdande kan du se här.