in

Brittisk student sökte till Hogwarts – och fick svar från skolverket

puff hogwarts

När det brittiska skolverket UCAS fick in en ansökan till Hogwarts så gjorde de det enda rätta – de svarade med rejäl inlevelse. Mugglare blir helt enkelt inte roligare än så här 😉 Mer

Det är lite oklart vem som faktiskt ansökte, men nu har det brittiska skolverkets geniala svar, efter att någon ansökt till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom börjar cirkulera på Twitter.

CMg5YDBWwAAfYvM

 

I brevet står:

Kära sökande,

Vi måste tyvärr informera dig om att din ansökan till nämnda institution inte kan behandlas just nu, då den inte existerar. Efter en konsultation med vår mystikrådgivare har vi beslutat att även om den hade existerat, så hade kursen ”Trollstaveri” förmodlingen varit så populär att du hade behövt minst två A och ett B i följande ämnen:
 
• Avancerade trollformler

• Mystimatik

• Onda krafter-försvar

• Ockult historia

• Kvastdesign

Ditt handskrivna betyg där det står att du har bästa betyg i att ”svänga runt med trollstaven”, ”Bära upp spetsiga hattar” och ”Kolla på Paul Daniels tv-show”, räcker tyvärr inte till, men vi tror ändå att du skulle passa på några av våra konstkurser. Alternativt kan du prova igen nästa år genom att skicka ditt ansökningsbrev med en uggla och hoppas på det bästa.

 

Vi önskar dig lycka till”

 

Alltså, så sköna! ?

 

Hannah_byline_veckorevyn3