in

9 typer av kyssar vi alla varit med om (tyvärr)

dalig kyss

Att pussas är ju ofta mysigt men dock finns det ju några typer av kyssar som vi minns lite extra, trots att vi helst vill glömma – känner du igen dem? Mer

1. Hundvalpen

Hundvalpen är en entusiastisk typ (lite fööör entusiastisk). Du känner igen kyssen på blötheten och oförmågan att träffa munnen. Hundvalpen är ”all over the place”.

anigif_enhanced-buzz-16247-1365011035-18

Bildkälla

 

2. Vampyren

Vampyren gillar att känna sig lite farlig. Det ska vara brutalt, redan från första kyssen. Ett par bett på halsen och något slick i örat inom de första 30 sekunderna kan du räkna med.

giphy

Bildkälla

 

3. Latmasken

Latmasken gillar inte att jobba, när någon annan kan göra det. Vill alltid hångla liggandes, och genom att bara gapa. Tungan, den får du hitta själv.

no-sir-i-dont-like-to-move-it-move-it2

Bildkälla

 

4. Blyger

Blyger är lite pryd. Saliv och tungor står inte högst upp på önskelistan. En kyss för den här typen är helt enkelt en väääldigt lång puss, med händerna på täcket!

tumblr_inline_ne71sgs4L41shrb8p

Bildkälla

[adSpace]

5. Tandborsten

Tandborsten gillar att visa vad hen går för. Genom att freestyla friskt med tungan och gång på gång slicka längs din tandrad kan du vara säker på att ha ett polerat leende efter kyssen.

tumblr_lfb107kVGV1qc1zolo1_500

Bildkälla

 

6. Entusiasten

Har du väl börjat kyssa en entusiast, well – då får du inte ha bråttom därifrån. För nu ska här hånglas till gryningen. Eller kanske lite längre.

allnighter

 

Bildkälla

 

7. Revir-skaparen

Den här typen tycker att en kyss ska synas – gärna en vecka efteråt! Sugmärken på ställen som är omöjliga att dölja är en seger för revir-skaparen.

tumblr_inline_n7bu19epMQ1sdsfl6

 

Bildkälla

 

8. Sugfisken

Sugfisken gillar att överraska. När du som minst anar det attackerar hen med att suga in hela din mun i sin, sen är du fast! Ha!

1860554

Bildkälla

 

9. Torktumlaren

Torktumlaren vill ha lite tempo i kyssen. Här går det undan. Och runt, runt, runt, runt, runt, ruuuuunt – forever.

giphy-1

Bildkälla

Hur många kan du checka av? 😉