in

9 tecken på att du och din BFF fortfarande kommer rocka när ni är 70 år

Du och din BFF när ni är 70 år

Tänk när du och dina vänner har blivit äldre och fortfarande är BFF:s. Fatta vilka coola tanter ni kommer bli! Mer

 1. Ni kan konsten att unna er

  giphy-10

  Efter att ha tränat på att unna sig i ett helt liv, har man antagligen lärt sig ett och annat. På ålderns höst kan du och din BFF prioritera vad som är viktigast: varandra! Att hänga med varandra och skvallra om ditt och datt är meningen med livet, så ni skålar så ofta ni bara kan.

 2. Ni har (fortfarande) de bästa movesen

  giphy-7

  Oavsett vilka dansmoves framtidens ungdomar kör på dansgolvet kommer ni fortfarande att äga. Okej, visst, ni kanske inte är de som lämnar klubbens dansgolv sist längre – men nog sitter dansmovsen kvar! Ni lärde er att twerka och breaka för typ 50 år sen, nu är ni experter!

 3. Ni har världens mest intressanta diskussioner

  giphy-15

  Ni håller er fortfarande uppdaterade om vad som händer i världen och diskuterar mer än gärna med varandra. Ni kommer både bli förbryllade över hur Justin Beiber någonsin kunde bytas ut mot någon yngre och nöjda med att Beyoncé fortfarande är i ropet. Det är ingen som kommer knäcka er i att diskutera livet. Ni har ju legat på hårdträning i 70 år.

 4. Ni har inga hämningar

  giphy-21

  Vid 70 bor ni såklart tillsammans och har all tid i världen att snacka. Nu behöver ni inte heller gå omvägar för att tala klarspråk utan kan säga exakt vad ni tycker och tänker. Ni gör det såklart med kärlek men har lärt er att ärlighet varar absolut längst när det kommer till BFF:s.

 5. Ni har modekoll

  giphy-16

  Ni är nu definitionen av pantertaner! Självklart hänger ni fortfarande med i trenderna, men det bästa av allt är att era garderober redan innehåller det mesta eftersom trender tenderar att komma tillbaka. Och äntligen behöver ni inte färga era hår grått, ni har redan den rätta färgen. Kidsen använder säkert något nytt uttryck, men era eyeliner-vingar kommer alltid vara on fleek.

 6. Någon borde göra en film om er

  giphy-11

  Ni anser att ni fortfarande har DET och har inte gett upp hoppet om att gå på Oscarsgalan. Frågar någon om vilka som kommer ha huvudrollerna i nästa storfilm så svarar ni självklart att det är ni. Du, din BFF och hela ert härliga pantertant-crew.

 7. Tillsammans är ni starka och oslagbara

  giphy-14

  Ibland händer det att folk inte kommer förstå sig på er stil, kalla er know-it-alls eller rynkiga och gamla. (Hallå, 70 år ingen ålder. Vi kommer leva till vi blir 100, minst!) Då kommer du och ditt crew visa var skåpet ska stå.

 8. Nothing can keep you apart

  giphy-9

  Ja, ni kommer att bli krassliga, gå lite långsammare och få ont lite överallt. Men har ni en sådan dag kommer ni att sitta i soffan i fantastiska morgonrockar, sträckkolla på tv-serier och ta hand om varandra. Ni kanske till och med kommer bli lite sympatisjuka så att ingen behöver känna sig ensam.

 9. Ni hittar alltid på de sjukaste grejerna

  giphy-22

  När andra klagar på att det inte finns något att göra kommer ni knappt förstå vad de menar. Ni kommer fortfarande göra rockande youtube-videos, ta världens bästa selfies, resa jorden runt och njuta av att ni inte har några som helst måsten längre. Ni bara kör, som ni alltid har gjort. <3