in

9 saker vi alla gör i hemlighet – men inte direkt vill erkänna

hemlighet1stor

Det finns vissa saker man kan vara stolt över att man gör, donera pengar till välgörenhet och källsortera till exempel. Men så finns det andra saker vi inte alls skulle nämna till andra att vi sysslar med, typ att vi står hemma framför spegeln och övar på dansen från Dirty Dancing. Vi har listat 9 saker alla gör i hemlighet, ja – du också. Mer

 1. Vi använder bara en BH fast vi har cirka massor.

  lady-gaga

  Let’s face it. Trots att vi har hur många BHs som helst i garderoben så använder vi bara en. Och äcklig är den garanterat också på grund av ”tvätta BH” kvalar in på listan även topp tio jobbigaste sakerna att göra i livet.

 2. Vårt största guilty pleasure är att titta på reality shows.

  embarrassing

  Keeping Up with the Kardashians, The Bachelor, Paradise Hotel, Real Housewives of New York City/ Beverly Hills/ New Jersey/ Miami/ Atlanta… (finns så många!) Vi tittar på allt! Ibland blir det nästan läskigt när vi vet precis alla turer fram och tillbaka mellan Kourtney och Scott, och när vi börjar gråta för att fel tjej åker ut på The Bachelor. Men vi skulle aldrig låtsas om att vi frivilligt tittar på dessa program.

 3. Vi älskar när våra planer ställs in.

  Hur vi låter när vi får veta att middagen blir inställd:
  crushed

  Hur vi egentligen känner:
  yay

  Visst, ibland är det verkligen tråkigt när en vän ställer in kvällen ni planerat, men oftast är det bara superskönt. Hej soffan, mjukisar och Netflix!

 4. (Andras) Drama är det bästa vi vet.

  dramz

  Att vara med när vänner och bekanta hamnar i drama utan att vara inblandad själv kan vi inte hjälpa att vi älskar. Man får vara med där det händer utan att ens egna känslor blir drabbade.

 5. Vi går lite för länge utan en ordentlig dusch.

  dont-know

  Om det är jobbigt att tvätta BHs så är det ännu jobbigare att tvätta håret och om någon frågar vet vi inte när våra svall fick en rejäl schamponering senast. Fast ah, det är ju egentligen jobbigt att duscha överhuvudtaget. Torrschampo och våtservetter är våra trogna vänner.

 6. Vi låtsas som om vi har ett eget matlagningsprogram

  follower

  ”Idag ska jag lära er hur man gör makaroner och köttbullar allihopa! Vi börjar med att koka vatten…” Ja, ungefär så låter vi när vi ska laga mat. Vi älskar att låtsas som om det är flera hundra personer som sitter i köket och tittar på när vi gör våra, otroligt avancerade, maträtter. Vi alla är ju nästa Rachel Ray.

 7. Vi torkar diskret bort vår underboob-svett.

  boobsweat

  Bröst är precis som alla andra kroppsdelar – de svettas. Särskilt jobbigt är det under brösten, och för att inte känna som om att man har en liten pöl av svett där måste vi emellanåt stoppa handen innanför tröjan och torka lite.

 8. Vi är uppdaterade i det senaste kändisskvallret.

  gossip

  Vi älskar att kolla skvallersajter och se vilja kändisar som är ihop och inte ihop, eller vem som fick ett offentligt meltdown. Enda gången vi läser skvaller offentligt är hos frisören, eftersom de alltid har gamla nummer av Se&Hör liggandes.

 9. Att göra ingenting är vår favorit-sysselsättning.

  not-do-things

  Vår drömhelg består av precis nada. Att inte behöva gå utanför dörren och ha kontakt med omvärlden är en stor bonus om vi slipper. Att bara hänga hemma och plöja serier, läsa en ny tidning, eller typ bara ligga och stirra upp i taket är det bästa vi kan tänka oss. Om någon ringer och försöker tjata med oss ut låtsas vi som om vi är dödssjuka.