in

9 looks (och moves!) vi hoppas att Justin Timberlake kör på ESC

justintimberlake kostym

Under Eurovision-finalen kommer ingen mindre än popstjärnan Justin Timberlake att uppträda med sin nya hit ”Can’t stop the feeling”. Här har vi samlat 9 av Justins oförglömliga looks och moves som lite inspo till Justin på lördag. Mer

Sent i torsdagskväll landade Justin Timberlakes privatjet på Arlanda flygplats. Därifrån kördes han till Grand Hotel där han mötte upp sin fru Jessica Biel och sonen Silas. På lördag uppträder Justin i Eurovision Song Contest med nya låten ”Can’t stop the feeling”, som är ledmotivet i den kommande filmen ”Trolls”. Men vilken stil kommer han köra?

Justin har vunnit nio Grammypriser och flera Emmys, medverkat i flertalet filmer och står bakom hits som ”Sexyback” och ”Cry me a river”, för att bara nämna några. Mellan 1995 och 2002 var han medlem i pojkbandet ’Nsync, och sportade 90-talsmodet bättre än många andra. Vi har letat i internets underbara arkiv och hittat 9 looks vi hoppas att Justin kommer återanvända nu på lördag… eller inte.

 1. Den här frisyren

   Justin TImberlake

  90-talet var den gula blonderingens prime time, och Justin hakade förstås på trenden. Då var det säkert skitsnyggt. Nu vill man mest ringa upp hans frisör och fråga: ”Vad tänkte du på? Snabbnudlar?”

 2. Den här kostymen

   JustinTimberlake_kostym

  Om en herrekipering och en godisaffär skulle göra business ihop skulle resultatet bli den här kostymen. Eftersom Eurovision är ökänt för sina extravaganta outfits har vi en känsla av att den här randiga historien skulle passa in perfekt.

 3. Den här bodyn

  Justin Timberlake

  Det stämmer att alla popstjärnor passar i bodys.

 4. Marionettdocke-dansen

  Bye, bye, bye med 'Nsync

  Justin, lyssna, om du ännu inte vet vilken dans du ska köra så kan du alltid återanvända den här marionettdockedansen från ’Nsyncs musikvideo ”Bye, bye, bye”. Nej visst, det är ingen fräck eldshow som alla andra finalnummer har, men det är ändå en klassiker.

 5. Romarstilen

  Justin Timberlake

  Eurovision kanske inte behöver mer glitter och Carola-fläktar? Utan helt enkelt lite mer romaroutfits! Kör Justin!

 6. Pop diva-handen

  Justin Timberlake

  Den här handgesten passar in på Eurovision-finalen som händer i handskar och fiskar i vatten. Den ljusblåa fleecevästen känns dock lite tveksam.

 7. Den här dansen

  Justin Timberlakes bästa dansmove

  Japp, den här dansen HAR något. Det är lite som att man försöker härma ett tåg, men det finns helt klart något där som kan funka i en Eurovision-final.

 8. Ta med Ryan Gosling som side-kick

  Justin Timberlake och Ryan Gosling

  Här kommer en jättebra idé från oss till dig, Justin – ta med din gamla polare Ryan Gosling till uppträdandet!

 9. Det här leendet

  Justin Timberlake i Eurovision 2016!

  Hur Justin än väljer att klä sig, dansa eller lägga upp sin show på lördag så hoppas vi – ärligt nu – att han kör det här leendet. ?

För några dagar sedan var Justin på filmfestivalen i Cannes, där han och Anna Kendrick sjöng låten ”True Colors” tillsammans. Om hans uppträdande på lördag bara blir en procent så bra som den här videon kommer vi bli mycket nöjda med framträdandet.

Kör hårt på lördag, Justin!