in

5 bildserier som visar hur hårt livet är för oss allergiker

pollen bilder

Alla vi som lever med allergier vet hur frustrerande det kan vara. Lite damm kan få oss att nysa i dagar, att komma hem till någon med katt utlöser ett Niagarafall i näsan och ögonen (att gosa med den är inte ens att tänka på) och våren… VÅREN… ? Mer

Den här bildserien, gjord av College Humor, kommer alla med allergi kunna relatera till… (tur att man åtminstone kan skratta åt eländet!) ? allergies1 Att lyfta ner en bok från en bokhylla kan få dig att nysa i dagar. allergi_1 Du vet att gos med husdjur i allmänhet och katter i synnerhet kommer få dina ögon att klia och rinna. Men ändå, SÅ värt det. [adSpace placement=”auto”] allergi_2 ”Är du förkyld?” CLASSIC. allergi_3 På vintern, när allt är dött, tyst, isande kallt. Då kan du ta djupa friska andetag. Frihet. allergi_4 När björken börjar knoppa… Lagom till skolavslutningar och utomhushäng. Mmm… Och bara att läsa om allergi just nu får dig att känna såhär…Eller hur? ? pollen_bjorn_reduced (Träffad av de här bilderna? Då kommer du garanterat att känna igen dig i ALLA de här punkterna!)

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.