in

17 saker killar inte förstår om oss tjejer – de är så förvirrade (och det är SÅ kul!)

Killar har ofta svårt att förstå oss brudar och varför vi gör som vi gör. Sajten Reddit.com bad killar skicka in deras grejer de inte fattar och vi dör av skratt! Här är 17 saker killar tycker är knäppt med oss tjejer. Men alltså, gör vi verkligen alla de här grejerna? Knappast. Det här är nog killars fördomar. Mer

 1. Vi är långsamma ibland.

  1
  nubsauce87

  Min flickvän frågar om jag är redo att gå, så jag tar på mig mina skor och börjar gå. Jag kommer till dörren och hon är inte ens i närheten att vara klar för att gå hemifrån. Hon måste fortfarande ta på sig sockar, skor, hämta sin plånbok, sin jacka, hämta telefonen, etc.

  Även om jag väntar fem minuter efter att hon frågar om jag är redo att gå, så gör hon fortfarande den här skiten! Det gör mig galen.

 2. Handduksturbaner är ett mysterium.

  2
  exhibit_Z

  Handduksturbaner. Jag förstår inte hur nästan alla tjejer har förmågan att göra dem. Jag skypade med min lillasyster en gång och hon hade en handduksturban. Jag frågade var hon hade lärt sig att göra det. Hon såg förvirrad ut och sa att hon inte behövde lära sig det. Det är lätt.

  Detta var tiden då jag själv hade ganska mycket går på huvudet. Jag försökte göra handduksturbanen. Det slutade med en handdukshög, med mer än hälften av handduken i mitt ansikte. Handduksturbaner. Jag förstår inte de gulliga med komplicerade sakerna.

 3. Svartsjuka är inte rätta vägen att gå.

  3
  The_devils_advocate6

  Varför tror tjejer (vissa) att en kille kommer gilla dem mer om du gör honom svartsjuk???

 4. Vi blir sura ibland utan anledning.

  4
  DarkerStix

  Häromdagen sa min fru att jag borde åka och fiska. Sedan blev hon förbannad när jag åkte och fiskade. Varför?

 5. Att vi föder barn (vi fattar inte heller).

  5
  byarsan

  Trycker ut en människa.

 6. Vår logik är lite konstig ibland.

  7
  walla_walla_rhubarb

  Varför väntar kvinnor att visa intresse efter att jag börjat dejta en annan kvinna? Det är riktigt skruvad logik. ”Jag gillar typ honom, men han verkar intresserad, så jag ignorerar honom – – vänta är han intresserad av någon annan? Nej ge mig uppmärksamhet!”

  Jag säger inte att alla kvinnor gör detta, men exakt detta har hänt mig vid tre olika tillfällen.

 7. Som sagt… logiken.

  8
  flxdg

  Min flickvän hatar när jag ger henne grejer… och blir arg om jag inte gör det.

 8. Vi pratar i tid och otid.

  9
  Mattxy8

  Om jag sitter vid datorn, och inte använder hörlurar, så kan jag spela spel hela dagen utan att hon säger ett ord till mig medan hon tittar på sina program. Men sekunden jag sätter i hörlurar så behövs tydligen allt diskuteras. Att bara prata med mig om vad som helst för ingen orsak alls bara för att jag har i mina hörlurar, vad fan?

 9. Vi har nära till känslor.

  10
  historyisforwinners

  Gifta i tio år och det slår mig fortfarande med häpnad hur min fru kan uppleva känslor. Det är väldigt svårt för mig att göra det. Att känna en känsla beskriver hon som om att hon trampar vatten mitt i i havet och slås av vågor av känslor som du inte kan fly från. Hon beskriver mig som att jag står på stranden och ser det men inte riktigt känner det. Det stämmer verkligen men jag kan inte begripa att man gråter på grund av något något jag ser på tv.

 10. Vi kramas med våra vänner.

  11
  Pidgeapodge

  Hur tjejer kan vara väldigt kärleksfulla mot varandra utan mixade signaler.

  Jag menar de kramas, är fysiska, etc. utan att någon av parterna är förvirrade över vad det betyder.

  Som kille, kan jag krama mina manliga vänner, men generellt på grund av någon anledning, eller på ett speciellt sätt. Annars hade mina vänner undrat om jag känner något mer än vänskap för dem, och då bli förvirrade. Det kommer vara mixade signaler.

  Men kvinnliga vänner kan bete sig nästan precis som ett par (minus pussar) men kommer veta… instinktivt exakt vad den andres intentioner är.

 11. Vi kissar tillsammans.

  13
  branmichael

  Jag förstår inte varför de alltid kissar tillsammans. Även i singel-badrum!

 12. Vi handlar i samma butiker.

  14
  BigOldCar

  Två tjejer dyker upp i samma klänning.

  ”Jaha, någon av oss måste gå hem och byta om.”

  Verkligen? Varför? Det är inte som om att det är en stor hemlighet att den outfiten kommer från Ross och att det fanns en hel klädställning med dem.

 13. Vi hoppas att ingen gör detta!

  15
  Occams_Flathead

  Hela scenariot att två tjejer beter sig som bästa vänner när de är tillsammans med sedan snackar skit om varandra direkt när de är med andra. Det känns som om att detta inte alls är lika vanligt bland killar, men jag kan ha fel.

 14. Vi bär klackskor.

  16
  imamistake420

  Varför i helvete vill någon ha på sig obekväma skor??? Jag kommer aldrig sluta reta min flickvän för det.

 15. Vi byter om femtioelva gånger.

  17
  european_male

  Byta om minst tre gånger innan de bestämmer att deras outfit duger för att gå ut ur huset i.

 16. Vi vet inte vad vi vill äta.

  18
  DefinetlyNotACop

  Jag: ”Var vill du äta”… Min flickvän: ”Jag bryr mig inte, välj bara något”… Jag: ”Då blir det italienskt!”… Flickvän: ”Nej”… Jag: ”Sushi?”… Flickvän: ”Nej”… Jag: ”Mexikanskt?”… Flickvän: ”Nej”… Jag: ”MEN VAD FAN OM DU INTE BRYR DIG SÅ SLUTA SÄG NEJ TILL ALLA MINA IDÉER OCH BARA VÄLJ SJÄLV!!!!”

 17. Shopping är som terapi.

  19
  justworkingmovealong

  Shopping som återhämtning. Min fru spenderar över två timmar i mataffären varför gång, och det skulle gå på kanske 20 minuter om jag gick själv. Jag tänker inte ens prata om alla affärer hon går in i… ”Shop till you drop” är en grej, och jag förstår inte varför.

 

Tack theberry.com för inspo!Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!