in

17 saker killar inte förstår om oss tjejer – de är så förvirrade (och det är SÅ kul!)

tjejer
Bildkälla: Rene Böhmer / Unsplash

Killar har ofta svårt att förstå oss brudar och varför vi gör som vi gör. Sajten Reddit bad killar skicka in deras grejer de inte fattar och vi dör av skratt! Här är 17 saker killar tycker är knäppt med oss tjejer. Men alltså, gör vi verkligen alla de här grejerna? Knappast. Det här är nog killars fördomar. Mer

1. Vi är långsamma ibland

Reddit-användaren nubsauce87 skriver: ”Min flickvän frågar om jag är redo att gå, så jag tar på mig mina skor och börjar gå. Jag kommer till dörren och hon är inte ens i närheten att vara klar för att gå hemifrån. Hon måste fortfarande ta på sig sockar, skor, hämta sin plånbok, sin jacka, hämta telefonen, etc. Även om jag väntar fem minuter efter att hon frågar om jag är redo att gå, så gör hon fortfarande den här skiten! Det gör mig galen.”

2. Handduksturbaner är ett mysterium

”Handduksturbaner. Jag förstår inte hur nästan alla tjejer har förmågan att göra dem. Jag skypade med min lillasyster en gång och hon hade en handduksturban. Jag frågade var hon hade lärt sig att göra det. Hon såg förvirrad ut och sa att hon inte behövde lära sig det. Det är lätt. Detta var tiden då jag själv hade ganska mycket går på huvudet. Jag försökte göra handduksturbanen. Det slutade med en handdukshög, med mer än hälften av handduken i mitt ansikte. Handduksturbaner. Jag förstår inte de gulliga med komplicerade sakerna”, skriver användaren exhibit_Z.

fakta sjuka
Bildkälla: Jon Tyson / Unsplash

3. Svartsjuka är inte rätta vägen att gå

Användaren The_devils_advocate6 skriver: ”Varför tror tjejer (vissa) att en kille kommer gilla dem mer om du gör honom svartsjuk???”

4. Vi blir sura ibland utan anledning

”Häromdagen sa min fru att jag borde åka och fiska. Sedan blev hon förbannad när jag åkte och fiskade. Varför?” skriver DarkerStix.

5. Att vi föder barn (vi fattar inte heller)

”Trycker ut en människa”, skriver Reddit-användaren byarsan.

6. Vår logik är lite konstig ibland

”Varför väntar kvinnor att visa intresse efter att jag börjat dejta en annan kvinna? Det är riktigt skruvad logik. ’Jag gillar typ honom, men han verkar intresserad, så jag ignorerar honom – vänta är han intresserad av någon annan? Nej ge mig uppmärksamhet!’ Jag säger inte att alla kvinnor gör detta, men exakt detta har hänt mig vid tre olika tillfällen.” skriver walla_walla_rhubarb.

7. Som sagt… logiken

”Min flickvän hatar när jag ger henne grejer… och blir arg om jag inte gör det.” skriver flxdg.

8. Vi pratar i tid och otid

En annan skriver: ”Om jag sitter vid datorn, och inte använder hörlurar, så kan jag spela spel hela dagen utan att hon säger ett ord till mig medan hon tittar på sina program. Men sekunden jag sätter i hörlurar så behövs tydligen allt diskuteras. Att bara prata med mig om vad som helst för ingen orsak alls bara för att jag har i mina hörlurar, vad fan?” skriver Mattxy8.

fråga
Bildkälla: Volodymyr Hryshchenko / Unsplash

9. Vi har nära till känslor

”Gifta i tio år och det slår mig fortfarande med häpnad hur min fru kan uppleva känslor. Det är väldigt svårt för mig att göra det. Att känna en känsla beskriver hon som om att hon trampar vatten mitt i i havet och slås av vågor av känslor som du inte kan fly från. Hon beskriver mig som att jag står på stranden och ser det men inte riktigt känner det. Det stämmer verkligen men jag kan inte begripa att man gråter på grund av något något jag ser på tv” skriver historyisforwinners.

10. Vi kramas med våra vänner

”Hur tjejer kan vara väldigt kärleksfulla mot varandra utan mixade signaler. Jag menar de kramas, är fysiska, etc. utan att någon av parterna är förvirrade över vad det betyder. Som kille, kan jag krama mina manliga vänner, men generellt på grund av någon anledning, eller på ett speciellt sätt. Annars hade mina vänner undrat om jag känner något mer än vänskap för dem, och då bli förvirrade. Det kommer vara mixade signaler. Men kvinnliga vänner kan bete sig nästan precis som ett par (minus pussar) men kommer veta… instinktivt exakt vad den andres intentioner är” skriver Pidgeapodge.

11. Vi kissar tillsammans

”Jag förstår inte varför de alltid kissar tillsammans. Även i singel-badrum!” skriver branmichael.

12. Vi handlar i samma butiker

”Två tjejer dyker upp i samma klänning. ’Jaha, någon av oss måste gå hem och byta om.’ Verkligen? Varför? Det är inte som om att det är en stor hemlighet att den outfiten kommer från Ross och att det fanns en hel klädställning med dem” skriver BigOldCar.

13. Vi hoppas att ingen gör detta!

”Hela scenariot att två tjejer beter sig som bästa vänner när de är tillsammans med sedan snackar skit om varandra direkt när de är med andra. Det känns som om att detta inte alls är lika vanligt bland killar, men jag kan ha fel” skriver Occams_Flathead.

14. Vi bär klackskor

”Varför i helvete vill någon ha på sig obekväma skor??? Jag kommer aldrig sluta reta min flickvän för det” skriver imamistake420.

klackskor
Bildkälla: by Екатерина Мещерякова / Unsplash

15. Vi byter om femtioelva gånger

”Byta om minst tre gånger innan de bestämmer att deras outfit duger för att gå ut ur huset i” skriver european_male.

16. Vi vet inte vad vi vill äta

En annan skriver: ”Jag: ’Var vill du äta’… Min flickvän: ’Jag bryr mig inte, välj bara något’… Jag: ’Då blir det italienskt!’… Flickvän: ’Nej’… Jag: ’Sushi?’… Flickvän: ’Nej’… Jag: ’Mexikanskt?’… Flickvän: ’Nej’… Jag: ’MEN VAD FAN OM DU INTE BRYR DIG SÅ SLUTA SÄG NEJ TILL ALLA MINA IDÉER OCH BARA VÄLJ SJÄLV!!!!'” skriver användaren DefinetlyNotACop.

17. Shopping är som terapi

”Shopping som återhämtning. Min fru spenderar över två timmar i mataffären varför gång, och det skulle gå på kanske 20 minuter om jag gick själv. Jag tänker inte ens prata om alla affärer hon går in i… ”Shop till you drop” är en grej, och jag förstår inte varför.” skriver Reddit-användaren justworkingmovealong.

Tack theberry.com för inspo!