in

13 situationer som ger oss moderna människor panik

Det är inte längre sabeltandade tigrar och skenande mammutar som gör oss homo sapiens skräckslagna. Nej, för den moderna människan är det helt andra saker som skapar panik. Här är 13 situationer då vi upplever desperation 🙂

Mer

1. Känslan när du snokar på någons Instagram och råkar gilla en flera månader gammal bild.

Bildkälla

 

2. När du ska stalka lite på Facebook men råkar skriva in namnet på personen du snokar på som din statusuppdatering istället för i sökrutan.

Bildkälla

 

3. Eller när du lyssnar på din värsta skämslåt och inser först när halva låten spelats att du inte har kopplat in hörlurarna i datorn.

Bildkälla

 

4. ”Vad har jag egentligen pratat om den senaste kvarten?”-paniken när du inser att du råkat fickringa en bekant och lämnat ett röstmeddelande utan att det var meningen.

Bildkälla

 

5. När du skickar iväg en jobbansökan och sekunden efter att du tryckt på ”skicka” inser att du bifogat en gammal semesterbild istället för ditt CV.

Bildkälla

 

6. För att inte tala om när du av misstag råkar skicka en vänfrågan på Facebook till någon som du snokar på.

Bildkälla

 

7. Eller när en vän lånar din dator för att googla något och din gamla sökhistorik dyker upp i adressfältet.

Bildkälla

 

8. När du ska ta en bild lite i smyg men glömmer att stänga av ljudet och blixten.

Bildkälla

9. Känslan av att du är avslöjad när du har bjudit hem en dejt på filmkväll och ”Prinsen & jag” och ”En prinsessan dagbok” dyker upp i kategorin senast sedda på din Netflix.

Bildkälla

 

10. Eller när du skickar ett gruppmejl om en kompis överraskningsfest och råkar skicka mejlet även till kompisen som ska överraskas.

Bildkälla

 

11. För att inte tala om hur det känns när du råkar trycka ”reply all” på ett massmejl och ditt skojiga svar som bara skulle till en person skickas till alla i tråden.

Bildkälla

 

12. ”Låt mig sjunka genom jorden nu”-paniken när du skickar ett vågat sms till helt fel person.

Bildkälla

 

13. När du visar upp en bild på din telefon och personen du visar den för fortsätter att bläddra bland dina bilder och upptäcker alla selfies du tog i går.

Bildkälla