in

10 jobbiga saker som ALLTID händer på stranden

strand dragare

Äntligen sommar! Det enda vi vill är att åka till stranden och njuta av solen och värmen. Sol och bad är ju det bästa som finns, eller hur? Trots att stranden är fantastisk finns det ju faktiskt en del jobbiga saker som alltid envisas med att hända. Här är tio av dem!

Mer

 1. Bli röd som en kräfta

  Ivrig efter att knappt ha sett solen på hela vinterhalvåret lägger man sig i solen och pressar. Man skippar solkrämen för då blir man ju brun snabbare, visst? Hm, inte riktigt.. När man väl kommer hem på kvällen är man röd som en kräfta och ont gör det. Varför lär man sig aldrig?

 2. Somna i solen

  Att ta en nap i solstolen kan ju faktiskt vara riktigt skönt och händer inte allt för sällan. Men mindre skönt är det att somna med solglasögonen… för vi vet ju alla hur det slutar.

 3. Nipslip

  Vi alla har nog varit med om den där bikinin som aldrig vill sitta på plats. Man kastar sig ut i vågorna och när man kommer upp sitter inget där det ska och plötsligt har man lyckats flasha sig för hela stranden… Inget fel med det, men ganska störigt om det inte är medvetet.

 4. Sand… överallt

  Hur irriterande är det inte med den där sanden som hamnar Ö-V-E-R-A-L-L-T? På bikinin, innanför bikinin, på handduken, i skorna, i väskan, i mobilen osv… Är man på stranden en hel dag kan man garanterat räkna med att få med sig halva sandstranden hem också.

 5. Skräp

  Papperskorgar finns ju till för en anledning, men det är tyvärr inte alla som förstått det. Ölburkar, kapsyler, sugrör, glasspinnar, snören, plastbestick, papper och plastpåsar. Ja, det mesta går att hitta.

 6. Blåst

  Den där vinden alltså.. Den får oss tyvärr att frysa och kännas som minusgrader samtidigt som sanden blåser in i både munnen och håret. Lite vindstilla tack, är det så mycket begärt?

 7. Musiken

  Ni vet de där människorna som alltid envisas med att ligga och spela hög musik på sin handduk med en gigantisk högtalare? Man undrar ju om de hört talas om hörlurar. Sorry, men alla gillar inte dubstep!

 8. Rökare

  Rökare… Deras cigarettrök sprider sig åt alla håll och förpestar luften för alla. När de rökt färdigt är det dessutom inte helt ovanligt att de trycker ner eller slänger fimpen i sanden. Rökare, ta ert ansvar!

 9. Fåglar

  Något irriterande som vi gärna undviker på stranden är fåglarna. Framförallt fiskmåsar. Om de inte stör oss med deras gamande så är de där och och norpar vår mat. De enda som är jobbigare än fåglarna själva måste ju vara folk som matar dem.

 10. Bollspelare

  Det finns alltid folk på stranden som underhåller sig med olika aktiviter. Ofta ser vi folk som spelar olika bollsporter eller kastar frisbee. Det är ju kul! Men mindre kul för oss som ligger på stranden och får den där frisbeen i huvudet… Ouch.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss