in

Youtubern Loey har fått nog av alla oönskade råd om hur tjocka personer ska klä sig på sommaren

loey dragare

När solen skiner och temperaturen stiger ute är det klart att man inte vill gå runt i jeans och långärmade tröjor. Eller? Det verkar vara många som inte tycker att tjocka personer får visa hud alls, och Youtubern Loey Lane har tröttnat. Mer

Youtubern Loey Lane har publicerat en video som hon döpt till ”Fat girl summer dress code”. Loey berättar att hon som tjock har fått höra många oönskade ”råd” av människor som berättar hur hon ska, och inte ska, klä sig på sommaren. Nu har hon tröttnat och har därför publicerat den här videon, där hon delar med sig av ”råd” om hur tjocka personer inte får klä sig under årets varma månader.

Loey börjar videon med att väldigt sarkastiskt säga:

– Om du börjar titta på den här videon och tänker: ’Kan jag inte bara ha på mig vad jag vill?’ Nej. Varför skulle du ha det? Varför skulle någon ha på sig kläder som får dem att känna självförtroende och glädje, och inte tänka på hur andra känner kring kläderna de sätter på sina kroppar?

Klädråden Loey delar med sig av, och själv har fått höra, är bland annat att man inte ska ha på sig shorts, tajta kläder, bikinis och magtröjor.

– Hur kan någon tro att de kan rocka en magtröja utan att förolämpa alla runt omkring sig?, säger Loey i videon.

Såklart är inte de här råden på riktigt, och Loey avslutar sedan videon med att säga att alla ”råd” är just bullshit, och att alla borde få klä sig hur de vill oavsett hur de ser ut.

– Det är varmt ute. Var bekväm, var söt, känn dig fantastisk i det du har på dig, var självsäker. Om någon påminner dig om ”klädkoden”, säg till dem att den är omodern… och att deras åsikt inte betyder något.

YESSSS.

Se hela videon här nedan.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss