in

Youtube-stjärnan dokumenterade hela sin hjärnoperation på Youtube!

courtney1

Att få ett cancerbesked är skrämmande, vi kan inte ens föreställa oss hur det måste vara att gå igenom diagnosen och behandlingen på ett offentligt sätt. Youtubern Courtney Elizabeth Warner diagnostiserades med steg 3 cancer i maj och har sedan dess tappert dokumenterat hela processen för sina Youtube-följare. Mer

Courtney Elizabeth Warner är en framgångsrik beauty-youtuber och lärare med nära 150 000 följare på sin kanal. I maj blev många av hennes följare ledsna och chockade över att höra att Warner drabbats av en hjärntumör.

Courtney berättar att hon misstänkte att något var konstigt när hon började få fel på talet och inte kunde artikulera ordentligt. Hon kunde se ett föremål och veta vad det heter men kunde inte få ut ordet. En dag fick hon plötsligt mycket intensiv huvudvärk och bestämde sig för att åka till doktorn.

Läkarna utförde en hjärnscanning som avslöjade en tumör i Courtneys hjärna. Först trodde läkarna att tumören var ofarlig men det visade sig sedan vara cancer. Med varje nytt besked höll Courtney sina följare uppdaterade.

För två veckor sedan delade Courtney med sig av en video från hennes operation. Videon filmades med en GoPro som var kopplad till Courtneys sjukhussäng. Eftersom tumören var på den del av hennes hjärna som påverkar talet var hon tvungen att vara vaken under hela operationen så hon kunde kommunicera med läkarna. Vid ett tillfälle under operationen kommer läkarna åt en del av hennes hjärna som utlöser ett anfall, vilket du kan se i videon. Läkarna lyckades operera bort 95 procent av tumören, och sedan dess har Courtney genomgått kemoterapi och strålning.

– Jag vill visa er hur det var för mig, hela vägen från början till slutet, berättar hon i videon.

Courtney är en riktig kämpe och vi önskar henne inget annat än lycka till i hennes tillfrisknande! Du kan se Courtneys video här nedan:

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss