in

Whitney hämnades på ett annorlunda vis – anordnade en utställning med oönskade dick pics

avsbyt utstacc88llning dick pics

Whitney Bell från Los Angeles tröttnade på oönskade dick pics, så hon samlade ihop alla hon fått och gjorde en utställning. Genialt! Mer

Tyvärr är inte Whitney ensam om att oönskat ha fått dick pics upptryckta i ansiktet på sig så fort man öppnat sin inkorg. Som Whitney själv säger till tidningen Vice kan hon verkligen uppskatta en fin penisbild; men sexuella trakasserier tycker hon inte om. Idén om att göra en utställning föddes efter hon fått ett 10–tal bilder från killar och Whitney började spara dem för att göra något kreativt. Några år – och ett femtiotal oönskade dick pics – senare hörde hon av sig till andra som varit med om samma sak, och samlade till sist ihop 200 bilder.

Dessa penisbilder finns alltså nu på ett galleri i Los Angeles och vi kan knappt hålla oss för skratt för den geniala hämnden. Penisbilderna är fint inramade och upphängda på old school-väggar för besökarna att betrakta.

Även om Whitneys intiativ har en hel del humor i sig så vill hon belysa ett större problem med utställningen. Nämligen de sexuella trakasserier som kvinnor världen runt får utstå när män tar sig friheten att oönskat skicka dic pics. Passande har Whitney döpt utställningen till ”I didn’t ask for this: A lifetime of dick pics”. Så, har du vägarna förbi LA så ta dig en kik – Whitney har även ambitioner att kunna sätta upp utställningen på en ny plats i höst.

Och till alla dick picers där ute – ingen går längre säkert!

Whitney Dic pics
Foto: Ben Karris

Whitney Dic pics

Whitney Dic pics

Whitney Dic pics
Michael Mendoza
Whitney Dic pics
Foto: Ben Karris

Tack till Omtalat som var först med att skriva om Whitney för inspirationen!