in

Visade upp sina celluliter i viktig statementvideo – därför fick den så stort genomslag

gabi dragare

Vi har alla olika komplex för våra kroppar, och för många av oss kan det vara celluliterna som stör. Det vill Gabi Gregg ändra på med sin kraftfulla video. Mer

Omkring 90% av alla kvinnor får celluliter, men ändå är det något många skäms för. Kroppspositiva bloggaren Gabi Gregg vill ändra på det, och visa att celluliter är helt normalt – och att det till och med kan vara något som försvinner, beroende på ljus. Gregg lade ut en video på Instagram där man bakifrån ser henne gå framåt. Först ser man hennes celluliter, men allt eftersom skuggan på hennes ben försvinner, så ”försvinner” också celluliterna.

”En påminnelse om att celluliter är normalt och ingenting att skämmas för”, skrev Gregg i sin caption.

I skrivande stund är videon nästan uppe i 48 000 visningar, och de positiva kommentarerna haglar in.”Jag älskar dig och inspirationen du ger”, skrev en användare. ”Detta är en sån kraftfull video! Vi borde alla dela den!”, skrev en annan. En tredje användare kommenterade ”sanningen… tack för att du är ett lysande exempel!”

Så grymt! Vi hoppas verkligen att synen på celluliter kan ändras med denna video, det är helt normalt och inget att skämmas för!