in

Vill du berätta din historia i VeckoRevyns nya serie ”Short Stories”?

Short stories tips

Förändrades ditt liv på en sekund? Har du varit utmattad men hittat ett sätt att klara vardagen ändå? Kanske har du lämnat alla måsten och startat ett helt nytt liv på endast dina premisser? Vi letar efter en person som vill berätta sin historia i VeckoRevyns nya serie Short stories! Mer

I VeckoRevyn “Short Stories” träffar vi unga människor som alla har en stark historia att berätta. Gemensamt för dem är att de valt att se ljust på livet trots tuffa motgångar och deras berättelser påminner oss om att aldrig ta något för givet. Just nu letar vi efter huvudpersonen i nästa avsnitt. Mejla din historia till [email protected].

I första avsnittet träffade vi Felicia Grimmenhag som för sju år sedan var med om en allvarlig olycka. Hennes hjärta stannade i 15 minuter och hon förlorade båda sina ben. Redan på sjukhuset bestämde hon sig för att inte ge upp:

I andra avsnittet träffade vi Sanna Karlsson som för drygt ett år sedan fick sjukdomen alopecia. Sannas kompis såg en liten kal fläck i bakhuvudet sedan tog det bara tre veckor tills allt hår var borta. En stöttande familj, vänner och en Facebook-grupp med andra som också drabbats av alopecia har gett styrka och fått Sanna att inse att ingenting sitter i håret:

Är du eller känner du någon som tredje avsnittet borde handla om? Mejla till [email protected]