in

Vilket håll är egentligen rätt att stå vänd åt i duschen?!

dusch dragare

Okej, tydligen är det inte alla som står vända från duschmunstycket?! Say WHAT?! Mer

Man kan tycka att vissa saker är självklara, men där ingår tydligen inte åt vilket håll man ska stå i duschen. I filmer och serier ser man ju ofta skådespelarna stå med ansiktet mot duschmunstycken, men jag tänkte väl att det var för att de inte ville visa bröst eller att det var mer *djupt* eller whatever. Utanför Hollywood trodde jag att det var en oskriven lag att man står med ryggen mot duschmunstycket, men nej.

Som vanligt har Reddit alla världens svar (eller, okej nästan) och där startades en tråd där man just frågade användarna om vilket håll de står åt i duschen, skriver Hellogiggles.

Användaren SwissTurnover skriver så här:

”Mot? Såklart? Jag vill veta vad som sprutar vatten på mig. Inte för att jag är paranoid eller så, det är bara det att jag är gladare med allt när jag har allt inom synhåll.”

Eh, okej. Tror visst att du är lite paranoid och kanske sett för många skräckfilmer där vattnet tydligen blir blod för att någon mördare gömt en kropp i någon stor vattenledning någonstans.

Användaren InariHime skriver så här:

”Konstigt jag trodde att normen var att stå vänd från. Det känns som om att jag drunknar om jag står mot vattenstrålen.”

De flesta användarna skriver att de står vända från duschmunstycket, och en undersökning Glamour gjorde för ett par år sedan visar att 64 procent av de som svarade gör samma sak. 21 procent svarade att de står vända mot duschmunstycket, medan 15 procent svarade att de snurrar runt lite i duschen.

Jag håller fortfarande fast vid att det är helknasigt att inte stå vänd från duschmunstycket.

Vilket håll står du vänd åt i duschen?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss