in

Victoria Törnegrens förlossningsvideo är här (du kommer skratta & gråta)

5ab4d9af5e06c 5ab4d9af5e0b4victoriatocc88rnegren focc88rlossningsvideo.jpg

Den 10 mars födde influencern Victoria Törnegren sin dotter. Nu har hon släppt en förlossningsvideo som kommer få dig att både skratta och gråta. Känsliga tittare varnas! Mer

Influencern Victoria Törnegren och Erik Forsgren blev den 10 mars föräldrar till en tjej.

Victoria har tidigare bloggat om sin förlossningsberättelse. Där skriver hon ärligt och öppet om hur hon och tvillingsyrran Alexandra Bring sms:ade från att sammandragningarna startade tills dess att bebisen var ute, om hur hon bajsade på sig och om hur mycket hon svor under värkarna.

Och nu har hon alltså släppt sin förlossningsvideo. I klippet berättar hon om hela förloppet från vardagsrumssoffan, vilket blandas upp med klipp från förlossningsrummet.

Det som videon fokuserar allra mest på är den sista delen av förlossningen, när man krystar ut bebisen. Den delen kallas utdrivningssskedet. Man ser verkligen hur ont det gör i videon, och hur mycket Victoria tar i. Men sen ser man också den totala lyckan när bebisen väl är ute.

Nyfödda bebisar har inte babyrosa mjuk hud, utan kan vara både blodiga och blåa – så känsliga tittare varnas.

Här kan du se hela klippet:

Stort grattis igen, Victoria och Erik!

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!