in

Vi har testat hypade produkten som gör att du kan byta ögonfärg för en dag

eye dye 2

Har du alltid undrat hur du skulle se ut i en annan ögonfärg och känns färgade linser för krångligt? Snart kommer DyeEyes till Sverige som gör att du kan byta ögonfärg – för en dag!

Uppdatering: APRIL APRIL!!!! ? Mer

Glöm det där med dyra, färgade linser. DyeEyes lanserades i dagarna i USA och i sommar kommer den receptfria linsvätskan, som gör det möjligt att förändra ögonfärgen för en dag, till Sverige. Det är det enda receptfria läkemedlet i världen som kan utföra denna typ av förändring på ögats lins.

VeckoRevyn fick ett prov till redaktionen och har testat. Här kan du se resultatet:

eye-dye – Det var superkul att få ha bruna ögon för en dag! Det gjorde inte alls ont, utan kändes som vanliga ögondroppar. Enligt DyeEyes skulle effekten hålla i 24 timmar, men färgen började avta redan under kvällen, så 12 timmar är nog mer sant, säger VeckoRevyns Lisa Andreasson som ger den 4 av 5 i betyg. [adSpace]

Såhär funkar det:

Den aktiva substansen är nafazolinhydroklorid som tillhör en grupp substanser med kärlsammandragande effekt. DyeEyes verkar genom att dra ihop blodkärlen i ögat och därigenom minska färgintensiteten och göra den mer mottaglig för färgämnena i vätskan. Lanseringen från DyeEyes sker i samarbete med Pharma Lova och kommer att säljas på utvalda Apotek runtom Sverige fr.o.m. juni i år. Priset är 129 kronor, för 5 ml.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.