in

VeckoRevyns topp 3 v. 31: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 31 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 31 är… Mer

  1. Miriam Bryant

    Sommarpraten av grymma brudar fortsätter att komma och denna veckan var det Miriam Bryants tur! Miriam pratar om sin uppväxt och sin barndom, hur familjens hus brann ner och hur det var att växa upp i en familj med en pappa som drack för mycket. Hon pratar om sin kärlek till Håkan Hellström, sin första kärlek och om att hon älskar sig själv. Man blir hooked direkt. Hon bjuder på låtar av bland annat Håkan Hellström, Veronica Maggio och sig själv. Lyssna på Miriams sommarprat HÄR.

  2. Isabella Löwengrip

    Ni har säkert inte missat att Isabella Löwengrip och Odd Spångberg skiljt sig. Men som de flesta förstått vid det här laget är Isabella tuff som få, och hon har nu skrivit ett blogginlägg om hur hon litar på sin styrka när svåra saker händer i livet. ”När livet svajar har jag en stor tilltro på att jag tar mig ur allt starkare vilket gör mig lugn och stabil i svåra situationer.” Läs hela Isabellas inlägg HÄR.

  3. Ida Warg

    När det är sommar och grönt och varmt ute är det sådär roligt att stå inne på ett gym och svettas. Ida Warg har lagt upp en video där hon visar olika träningsövningar som man lätt kan göra ute i en park, eller var man nu vill vara. Allt man behöver är en bänk! Kolla in videon här nedan.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss