in

VeckoRevyns topp 3 v. 30: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 dragare 1

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 30 är… Mer

 1. Evin Ahmad

  Ett inlägg delat av Actress (@evinahmad)

  Sommarpraten av grymma tjejer fortsätter levereras, denna gång av Evin Ahmad. Evin debuterade som skådespelerska i filmen Ett öga rött år 2007, och vi får höra om hur hon tar sig dit. Hon berättar mycket om sin skådespelarkarriär, men vi får också höra Evin berätta om panikångest, rasism, utseendefixering och svartsjuka. Hon fångar in en direkt och man vill bara höra mer. Du kan lyssna på Evins sommarprat HÄR.

 2. Kenza Zoutien

  Som ni säkert vet gifter sig Kenza Zouiten i helgen med sin Aleks Subosic, och för ett par veckor sedan blev hon överraskad med möhippa. Nu har hon lagt ut en Youtube-video där vi får följa Kenza och hennes ”bride squad” i Barcelona. Otroligt roligt att titta på, se videon här nedan!

 3. Michaela Forni

  Michaela Forni skrev i veckan ett inlägg om hennes kropp, och hur hon tänker kring den. Precis som alla andra har Michaela bra och dåliga dagar när det kommer till att tycka om sin kropp, men nu berättar hon att hon aldrig älskat sin kropp på samma sätt som hon gör nu. ”Jag känner mig så stark, trygg och välmående. […] ”Jag är min kropp, mitt sinne och mitt hjärta. Allt det ska jag ta lika väl hand om.” Michaelas inlägg får oss alla att tänka till lite extra, och ger en extra push till att tycka om sin kropp precis som den är. Läs hela Michaelas inlägg HÄR.

Foto Evin Ahmad: Mattias Ahlm

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss