in

VeckoRevyns topp 3 v. 29: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 29 är… Mer

 1. Hanna Friberg

  Att satsa när det kommer till ens känslor är inte alltid så lätt, och det är ofta vi kanske fegar ur för att vi är rädda att bli avvisade. Hanna Friberg, aka Hannalicious, berättade i ett blogginlägg om en dejt hon varit på där allt hon ville var att be killen följa med henne hem, men hon vågade inte. ”Vad är det värsta som kunnat hända? Ja självklart att han sagt nej, men SO WHAT? Varför är man så rädd för att bli rejected?”. Hanna skriver sedan att livet är för kort för att vara rädd för att få ett nej, och vi håller med! Nästa gång du vill bjuda ut någon eller be någon följa med dig hem – bara gör det! Läs hela Hannas inlägg HÄR.

 2. Linnéa Claeson

  Okej, vi vet att vi sa att om ni bara skulle lyssna på ett sommarprat i år så var det Cherries, men ni behöver lägga till Linnéa Claesons sommarprat på den listan. Linnéa pratar om näthat, civilkurage, våldtäktskultur, rasism och hennes erfarenheter som volontär med flyktingar, porr och såklart lite handboll. Det är ärligt, bra och helt livsviktigt. Lyssna på Linnéas sommarprat HÄR.

 3. Regina Katralen

  Ett inlägg delat av egoina (@egoina)

  Det här med att man som som tjej inte ska kunna ha en rolig utekväll med sina vänner utan att behöva stå ut med snubbar man inte vill prata med eller bli utsatt för sexuella trakasserier eller ofredanden. Regina Katralen, mer känd som Egoina, berättar om hur hon var ute med sina kompisar och inte blev av med en kille, oavsett vad hon gjorde eller sa. ”Jag var otrevlig, skrek till honom att dra, ignorerade honom, låtsades inte förstå. Men nejdå. Ändå fortsatte han knacka mig på axeln och insistera på att vi skulle följa med på efterfest i hans hus.” Men sedan skriver Regina också om hur många av hennes vänner aldrig råkar ut för sådant, så hon började fråga sig själv varför det ofta händer henne. Innan hon tänkte sig för började hon skylla på sig själv och tro att hon gjorde något fel, vilket ju inte alls är sant. Läs hela Reginas inlägg HÄR.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss