in

VeckoRevyns topp 3 v. 28

veckorevyn topp 3 v28

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 27 är… Mer

 1. Sandra Beijer

  Hur kommer man över någon? Sandra Beijer ger experttips om olycklig kärlek

  Ordkonstnären Sandra Beijer bad sina läsare komma med sina bästa tips på hur man botar söndagsångest. Hon valde sedan ut 67 svar och la upp dem på bloggen, och det inlägget kommer vi garanterat återvända till många gånger. Läs alla tipsen här.

 2. Andrea Hedenstedt

  andrea-hedenstedt

  VeckoRevyns bloggare Andrea Hedenstedt har under veckan haft två frågestunder där hon på ett öppenhjärtigt sätt besvarat frågor som hur man gör för att leva i nuet, att vara rädd och hur man hanterar ångest. Hedenstedt hjälper genom sina svar till att avdramatisera frågor som rör psykisk ohälsa och peppar sina läsare! Läs del 1 av frågestunden här och del två här.

 3. Therese Lindgren

  Therese Lindgren hade på sin bucketlist för 2017 en punkt där hon lovade sig själv att flyga inrikes. I veckan var det dags och det blev mycket jobbigare för Therese än hon först hade trott. Istället för att åka hem och skippa flyget övervann hon sin rädsla samtidigt som hon filmade allt och gjorde en vlogg. I den berättar hon att hon visar upp när hon gråter och är rädd för att hon vill hjälpa andra. Heja dig, Therese!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss