in

VeckoRevyns topp 3 v. 26: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 26 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 26 är… Mer

  1. Viola Holmgren

    I veckan stod det klart att sminkmärket Nars ska börja sälja sina produkter i Kina, och i samband med detta går de också med på tillåta och finansiera att Kina ska få göra djurförsök. Sminkbloggaren Viola Holmgren, också känd som killer colours, är en av dem som nu bojkottar Nars. Hon uppmanar alla som också berörs av det här beslutet att höra av sig till Nars och berätta om hur de känner kring detta. Hon påpekar dock att man ska keep it clean och ”don’t fight fire with fire”. Läs hela Violas inlägg HÄR. Där kan ni också läsa mer om att Nars ska sälja sina produkter i Kina.

  2. Antonia Johnson

    Antonia Johnson, aka Anty, är både rolig och grym på smink. Ni som sett hennes videos förut vet att hon älskar highlighters, och det märks inte minst i hennes senaste video. Ni som är ute efter att ha ett riktigt glow i sommar ska definitivt kolla på videon nedan.

  3. Clara Henry

    Att få veta mer om en person är alltid spännande, så att Clara Henry körde all in på sin fråga och svar-video är ju hur roligt som helst. Hon lovade sina följare att svara på allt, så naturligtvis kom det en massa nyfikna frågor om sex. Clara är noga med att vara personlig med inte privat, men som hon sa: ”jag har feeling, vi kör”. Så vi får bland annat veta vilken Claras värsta sexdröm är.

Foto Clara Henry: Hannah Hedin

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss