in

VeckoRevyns topp 3 v. 25: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 25 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 25 är tre av VeckoRevyns egna influencers! Mer

  1. Ellinor Bjurström

    Att prata om att man har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp kan vara väldigt svårt.  Ellinor Bjurström berättade i ett blogginlägg förra veckan att hon blev utsatt för ett sexuellt övergrepp för fem år sedan. Hon vaknade upp mitt i natten av att en kille hade sina fingrar i henne. ”Jag kände mig smutsig. Jag kände att jag fick skylla mig själv. Men varför? Jag vet inte. Det som gick igenom mitt huvud var, varför jag? Vad gjorde jag mot honom så att han trodde sig ha rätt att föra in sina fingrar i mig när jag sov? Hur kunde det här hända?” Det var såklart inte Ellinors fel, och det förstår hon nu. Men för många, liksom Ellinor, kan det ta ett tag innan man förstår att det inte ligger någon skam eller ansvar hos en själv. Läs hela Ellinors inlägg HÄR.

  2. Mathilda Lundqvist

    Midsommar! Det betyder för många klassisk midsommarmat. Men för de som är vegetarianer kan det vara lite trixigt med att hitta saker man kan äta i den buffén. Mathilda Lundqvist delar med sig av flera goda vegetariska recept, som även den som äter kött garanterat kommer älska! Och om du redan har menyn klar är det ingen fara, då är det här inspo för resten av sommaren. Läs Mathildas inlägg HÄR.

  3. Michaela Hamilton

    Kärlek kan man aldrig få för nog av, eller? Michaela Hamilton skriver i en krönika om hur hon blev ihop med sin första pojkvän, då allt var enkelt när man frågade chans. Sedan berättar hon om att allt blev så mycket svårare när man blir äldre och ”spelet” kom med in i bilden. Som alltid skriver Michaela med mycket närvaro, och vi känner verkligen igen oss. Läs hela inlägget HÄR.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss