in

VeckoRevyns topp 3 v. 24: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 24 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 24 är… Mer

  1. Hanna Persson

    Hanna Persson, aka HanaPee, skrev ett inlägg i veckan som vi gissar på att många känner igen sig i. Hon skiver om att känna sig låst i livet, känslan av att vilja komma vidare men inte riktigt veta vad den vägen ska vara eller vad man faktiskt vill. ”Ibland tänker jag att jag bara är välsignad med att vara en ”nöjd” person och att det är därför jag inte gör saker för att förändra. Men tänk om den här ”nöjdheten” inte är en välsignelse utan bara ett skydd för att slippa anstränga sig eller göra saker man vill men inte vågar?” Läs Hannas inlägg HÄR.

  2. Michaela Forni

    Michaela Forni är som säkert de flesta vet en mästare på att skriva om kärlek. Brustna hjärtan, olycklig kärlek, förälskelser och lycklig kärlek, Michaela sätter ord på allt. Igår firade hon och hennes pojkvän Damon fyra år tillsammans (grattis!) och Michaela har skrivit om deras fjärde år tillsammans. Hon skriver bland annat om vad hon tror är viktigt för att en relation ska hålla. Om du vill känna lite extra värme ska du definitivt läsa inlägget, och det gör du HÄR.

  3. Hanna Friberg

    Det är ofta vi ser Hanna Friberg i svallande lockar – och visst blir man då sugen på att locka håret själv? Hår och värmetänger är ju en hel vetenskap, och det finns tusen olika sätt man kan locka håret på, så det kan vara lite svårt att veta hur man ska få till just Hannas stora lockar. Men! Nu har Hanna spelat in en tutorial på hur hon gör när hon lockar håret och vi vill se ut just sådär hela sommaren lång. Titta på videon nedan för att se hur Hanna lockar håret!

Foto Michaela Forni: Madelene Holmström

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss