in

VeckoRevyns topp 3 v. 23: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 23 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 23 är… Mer

 1. Cassandra Klatzkow

  ???

  Ett inlägg delat av Cassandra Klatzkow (@cassklatzkow)

  Cassandra Klatzkow postade en bild på Instagram där man får se henne sitta på golvet bakifrån i trosor. I sin caption tar Cassandra tillfället i akt att för en gång skull förklara att tjock inte är en känsla, utan något man är. ”Det är inget annat är en beskrivning av en kroppstyp. Jag är så pisstrött på att höra icketjocka personer säga att dom ”känner sig tjocka”. Man kan känna sig t.ex svartsjuk, sorgsen, glad, missunnsam. Men tjock, näe.” Och precis så är det. I dagens samhälle förknippas tjock ofta med ful, vilket är så långt ifrån sanningen man kan komma, som också Cassandra skriver: ”Man kan VARA tjock och samtidigt KÄNNA sig skitsnygg”. Se hela Cassandras post HÄR.

 2. Felicia Aveklew

  Cut crease-sminkningar har vi sett mer och mer av, men det är inte alltid så lätt att haka på trender eller förstå hur man gör. Felicia Aveklew har lagt ut en video där hon visar en härlig varm sminkning där hon också gör en cut crease, samt en massa glow. Med andra ord är det här en sminkning perfekt för sommaren, eller om du bara vill lysa lite extra när kylan kommer igen (och vem vill inte det?). Se Felicias video här nedan.

 3. Rebecca Fredriksson

  Att lära sig att säga stopp och ta en paus när man inte mår bra är superviktigt, men ofta lättare sagt än gjort. Rebecca Fredriksson skrev ett inlägg där hon berättade att hon skulle ta en paus från sina sociala medier några dagar, något hon aldrig gjort innan – inte ens när hon gick in i väggen. ”Just nu är jag så extremt vilsen i mig själv. Jag vet inte vem jag är, vad jag känner och vad jag vill. […] Jag är otroligt nära till gråt och känner att jag kan gråta när som. Jag känner mig vara så svag & låg.” Precis som Rebecca också skriver måste man tillåta sig att vara ledsen, svag och inte göra någonting – och det är något vi heller inte ska vara rädda för att prata om eller erkänna. Läs hela Rebeccas inlägg HÄR.

Foto Cassandra Klatzkow: Hannah Hedin

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss