in

VeckoRevyns topp 3 v. 22: grymma posts som alla borde ta del av

topp3 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 22 är… Mer

  1. Vanja Wikström

    Vanja Wikström har skrivit ett viktigt inlägg som handlar om att man ska se till att dela livet med någon som förtjänar en. Det må låta banalt, men det är bra att påminnas om ibland. Som ni vet var mors dag i helgen, men då både Vanja och hennes sambo hade sovit dåligt i flera dagar orkade han inte fira Vanja med något särskilt – vilket ju är okej, som Vanja skriver, då de har mors dag hos sig varje dag. Hon skriver att hon känner sig extra uppskattad, älskad och respekterad alla dagar om året. Och så ska det ju verkligen vara.

  2. Henrietta Fromholtz

    Henrietta Fromholtz skrev ett fråga-svar-inlägg i veckan som hon fått, då läsaren bland annat frågade om hon känner sig fri från sin ätstörning, och hur hon i så fall lyckades med det. Henrietta svarar att hon är friskriven från sin sjukdom och att hon inte vet varför frågan fortfarande kvarstår hos läsarna om hon är frisk, då de borde märka att hon mår väldigt bra. Hon säger att det går att bli frisk från en ätstörning, även om många säger att det inte går. Hon berättar också hur det är att tacka nej till godis för att hon inte är sugen på det, men sedan bli ifrågasatt med tanke på hennes tidigare ätstörning.

  3. Olivia Hageus

    Olivia Hageus skrev ett blogginlägg där hon delar med sig av sina fyra bästa tips på hur man får bättre hy. Visst vill man ha fin hy hela tiden, men jag i alla fall går gärna med osminkad hy på sommaren och då vill man ju gärna att ens hy är så bra som den kan vara.