in

VeckoRevyns topp 3 v. 21: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 21

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 21 är… Mer

 1. Margaux Dietz

  Margaux Dietz födde en son för en månad sedan (som vi var ÖVERTYGADE om skulle heta Pablo – men det blev en liten Arnold!), och nu har hon skrivit ett inlägg fullt med kärlek till sin bebis som vi tror många som fått barn känner igen sig i, och som vi andra tycker är sjukt gulligt. Hon skriver att det är svårt att förstå att hon faktiskt haft Arnold inne i magen i nio månader, och att hon är så kär i honom. Sedan skriver Margaux också att hon var noga med att ta hand om sin kropp under graviditeten, vilket hon är väldigt glad för nu i efterhand. Hon påminner också alla andra om att ta hand om sig själv, oavsett bebis i magen eller inte.

  ”Tacka nej till sånt som ni inte känner för att göra. Vila när ni vill och ta hand om er själva som att ni tar hand om en bebis på utsidan. Kroppen är så viktig att ta hand om, så klyschigt men vi har bara en och den är vi fast med resten av livet.” Läs hela Margaux inlägg HÄR.

 2. Bianca Ingrosso

  Bianca Ingrosso ser vi i alla möjliga medier, inte minst på hennes Youtube-kanal. Nu har Bianca lagt upp en video där hon berättar 25 saker vi inte visste om henne, och vi får känna henne lite bättre. Vi får bland annat veta att Bianca inte kan prata italienska alls, trots att hon är 60 procent italienare. Hon berättar att hon tappat hälften av hennes hår under de senaste två åren på grund av depression och järnbrist, hennes bröst ändrar storlek varje månad och, den här är chockerande, hon gillar inte choklad! Kika på videon nedan för att få reda på fler saker du inte visste om Bianca.

 3. Linda Hallberg

  Fräknar är ju bland det finaste som finns, men vi som inte blivit blessed med en massa gulliga fräknar får fejka fram dem. Att måla på fräknar kan dock vara lättare sagt än gjort, och ofta ser det bara just fejk ut. Nu har Linda Hallberg kommit till vår räddning, och hon visar precis hur vi ska göra för att få våra sminkade fräknar att se äkta ut. Titta på videon nedan så kan vi alla gå runt och vara fräkniga!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss