in

VeckoRevyns topp 3 v. 19: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 19 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 19 är… Mer

 1. Cassandra Klatzkow

  Cassandra Klatzkow är, bland annat, kroppsaktivist. I söndags la hon ut en post på Instagram där hon pratade om sex och den nakna kroppen. Så här skrev Cassandra bland annat: ”Jag blir så otroligt ledsen när jag tänker på alla år mitt kärleksliv drabbats av mina egna osäkerheter kring min kropp. Hur det begränsat min egen möjlighet till närhet och riktigt bra sex. Detta kanske kommer som en chock för er men: tjocka personer kan ha sex. Det kan vara intimt, sexigt och vackert.” Det här kan låta självklart, men med dagens ideal som hela tiden visas upp i media är det inte det för alla. Se hela Cassandras post HÄR.

  Psst! Du har väl inte missat att Cassandra, tillsammans med Ida Östensson och Linnéa Claeson, är med i senaste numret av VeckoRevyn? De snackar feminism, sexism och kroppsaktivism. Finns i butik nu!

 2. Clara Henry

  Clara Henry har alltid varit öppen med att prata om mens, och hennes senaste Youtube-video handlar också om blod i fittan – men inte på det sättet ni kanske tror. Clara berättar om hur hon spräckte (ja, spräckte) sin fitta när hon skulle lyfta kettlebells hemma, och hur hon sedan försökte dämpa smärtan med ett glasspaket. Clara berättar att hon funderat i en månad på om hon ska berättar detta, men valde nu att göra det. Modigt! Tycker vi. Att råka ut för en sådan här olycka kan vara, som Clara säger, skämmigt – men om något sådant här händer måste vi ju kunna snacka om det också! Fast det kanske är pinsamt. Så kan vi alla få hjälp och veta vad man ska göra om till exempel fittan spricker. Om du vill veta vad Clara gjorde kan du kolla på videon nedan.

 3. Michela Forni

  Michela Forni är ofta öppen med sina känslor på sin blogg, hon har ju dessutom skrivit en hel bok om ångest bland annat. Idag skrev hon ett inlägg där hon berättar att hon inte varit på topp i veckan som gått, och att hon haft fler dåliga känslor än bra. Att våga säga högt att man inte mår bra eller är ledsen tycker vi, som ni vet, är jätteviktigt. Det är inget konstigt med att vara låg, det är vi alla mer eller mindre. Men att prata med någon då och få lite extra pepp eller bara stöd är alltid skönt. Läs hela Michaelas inlägg HÄR.

Foto Clara Henry: Hannah Hedin
Foto Cassandra Klatzkow: Hannah Hedin
Foto Michaela Forni: Madelene Holmström

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss