in

VeckoRevyns topp 3 v. 18: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 18 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 18 är… Mer

  1. Henrietta Fromholtz

    Henrietta Fromholtz har postat ett öppenhjärtigt blogginlägg om att hon har sagt upp sig från sitt jobb, efter att ha kört på för hårt och för länge i sin karriär de senaste åren vilket resulterat i att hon nu är utmattad. Vi tycker det är supermodigt av Henrietta att berätta för sina läsare om det här, och vi måste våga prata om utmattning då det blir allt mer vanligare, inte minst bland unga kvinnor. Läs hela Henriettas inlägg HÄR.
  2. Flora Wiström

    Ni som följer Flora Wiström vet att hon flyttade till Lissabon för två månader sedan för att möta våren där, ni vet också att hon skriver otroligt fint. I ett blogginlägg skriver hon om att hon behöver ta värktabletter mot huvudvärken hon fått av att gråta och att hon gråtit varje dag i en vecka. Vi måste få vara ledsna, och vara ledsna utan att behöva förklara för andra vad det beror på. Flora har dock senare förklarat att det handlar om hemlängtan. Läs hela Floras inlägg HÄR.
  3. Lady Dahmer

    Lady Dahmer, eller Natashja Blomberg som hon egentligen heter, skrev ett superbra blogginlägg om det här att kvinnor tydligen trycker ner varandra. Som vi och ni redan vet är det en seglivad myt, vi tjejer är för det mesta grymma på att backa och stötta varandra. Lady Dahmer förklarar bland annat att detta grundar sig i att detta är en av grundstenarna i det förtryck som får män och kvinnor att hata kvinnor. Läs hela Lady Dahmers inlägg HÄR.
Har du sett något extra bra blogginlägg, Instagrampost eller Youtube-video i veckan? Berätta för oss om det i vårt kommentarsfält på Facebook! Klicka på bilden för att komma til erbjudandet! Skärmavbild 2017-04-28 kl. 8.48.31 fm Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.