in

VeckoRevyns topp 3 v. 16: grymma posts som alla borde ta del av

topp 6 v 16 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 16 är… Mer

  1. Ellinor Bjurström

    Ellinor Bjurström la i veckan upp en bild på sin Instagram där man kan se henne sitta och titta ut mot vattnet i bara trosor. Ellinor har hudsjukdomen psoriasis och man ser att hon har prickar över kroppen. Hon skriver att hon för ett år sedan såg en ful och prickig rygg men att hon nu ser en vacker tjej som är cool med sina prickar, vilket hon ju ÄR! Vi alla är perfekta precis som vi är, och det har verkligen Ellinor fattat! Se hela Ellinors post HÄR.

  2. Hanna Persson

    Hanna Persson (aka Hanapee) publicerade en krönika i sin blogg som handlar om hennes mamma. Hanna skriver om hur hon i efterhand, när allt var bra, fick reda på att hennes mamma fått åka in akut till sjukhus för misstänkt hjärtinfarkt. Hanna skriver sedan om kärleken till sin mamma och hur hon måste vara kvar i många år till på ett helt fantastiskt sätt, som för många är lätt att känna igen sig i. Läs hela Hannas krönika HÄR.

  3. Michaela Forni

    Finns det något bättre än kvinnlig vänskap? Svar nej! Michaela Forni har skrivit ett par inlägg där man får lära känna hennes vänner bättre, och denna veckan var det dags för oss att få veta mer om hennes vän Petra Tungården. Hon skriver om hur de träffades, hur deras relation har sett ut genom åren och hur de alltid kommer hålla ihop, och såklart en massor av bilder på de två ihop genom åren. Läs hela Michaelas inlägg HÄR.