in

VeckoRevyns topp 3 v. 15: grymma posts som alla borde ta del av

topp3 v15

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 15 är… Mer

 1. Regina Katralen

  Ett inlägg delat av egoina (@egoina)

  Regina, mer känd som Egoina, sa för några veckor sedan upp sig från sitt heltidsarbete hon haft vid sidan om bloggen. Under tiden hon haft båda jobben har skrivit om långa pendelsträckor och stressen hon känt att behöva hinna med allt. Hon skrev ett inlägg om sin torsdagskväll hon hade förra veckan, där allting bara tog stopp och till och med att välja kläder bara inte gick. Regina skriver sedan om vikten av att stoppa i tid och ta ett steg tillbaka när det blir för mycket, och att ställa sig frågan: ”Vem gör jag det här för?”. Läs hela Reginas inlägg HÄR.

 2. Andrea Hedenstedt

  För någon dag sedan lade Linn Ahlborg upp en bild på Instagram där hon hade på sig underkläder. Bloggen bloggbevakning skrev sedan om bilden med rubriken #whereareyourparents?, och menade alltså på att Linns föräldrar gjort ett dåligt jobb med hennes uppfostran. Bloggbevakning går vidare med att skriva att barn sexualiseras nedåt i åldrarna och menar på att Linn har ett ansvar gentemot hennes följare. Andrea Hedenstedt uppmärksammade detta på Twitter och undrade hur Nöjesguiden (plattformen bloggen ligger på) kan stå bakom en sådan här blogg och ett sådant här blogginlägg. HÄR kan du se vad Andrea skriver.

 3. Ellinor Löfgren

  Efter det hemska terrordådet som skedde i fredags i Stockholm var det många som öppnade sina dörrar för alla de som inte kom hem då all kollektivtrafik var inställd i några timmar. En av dem var Ellinor Löfgren, som skriver om att hon och hennes pojkvän snabbt bestämde sig för att öppna upp sin lägenhet, och inte långt efter att de gjort det kom det dit en tjej som inte kom hem. Ett jättefin initiativ! Läs Ellinors inlägg om fredagens terrordåd HÄR.