in

VeckoRevyns topp 3: grymma posts som alla borde ta del av

topp tre dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller en riktigt bra video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 13 är… Mer

  1. Ellen Bergström

    I den video Ellen Bergström lade upp på Instagram pratar hon om psykisk ohälsa och hur viktigt det är för henne att kunna vara öppen och ärlig om hur hon egentligen mår. Hon säger också att hon tror att alla mår bra av att ”vara på riktigt”, och det tror vi med. Vi måste krossa stigmat kring psykisk ohälsa och det hjälper Ellen till att göra. Se Ellens video här ovan.

  2. Miriam Bryant

    Miriam Bryant postade en bild på Instagram med ett riktigt pep talk som caption. Hon uppmanar alla till att inte ta någon skit och att man ska vara sig själv. Miriam skriver också att det är okej att inte veta vem man själv är – vilket det ju självklart är. Sådant kan ta tid att ta reda på. Se hela Miriams post HÄR.

  3. Linda Hallberg

    En av de heta sminktrenderna den senaste tiden har varit ”glossy eyes”, alltså att ge ögonlocken en glansig yta. Ofta gör man det med läppglans men det blir ju både kladdigt och håller inte särskilt bra. Linda Hallberg tipsar oss dock om ett megabra hack för hur man får den looken utan kladd. Läs Lindas blogginlägg HÄR.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss