in

VeckoRevyns topp 3: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 12 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 12 är… Mer

 1. Sandra Beijer

  Sandra Beijer är bloggare och författare, och ni som läser hennes blogg vet redan att hon ganska nyligen blivit singel, och valt att skriva om det i sin blogg. Sandra har skrivit att hennes ex betett sig dåligt mot henne och såklart har folk åsikter om det är fel eller inte. I ett blogginlägg i veckan där Sandra svarar på läsarnas frågor tar hon upp en viktig anledning till att hon valt att inte hålla tyst. Så här skriver hon bland annat:

  ”Det är också en feministisk handling att inte låta honom komma undan. I alla tider har män kunnat bete sig som as utan konsekvenser för att kvinnan ska vara den ”rimliga personen” fastän de blivit utsatta för orimligheter, och vara den som ska känna skam och förnedring och därigenom tystas ner. Det är slut med det. Folk kan inte bete sig hur som helst mot mig och tro att dom ska slippa undan.”

  Helt rätt, tycker vi! Tjejer ska inte alltid behöva vara den rimliga personen. Läs hela Sandras inlägg HÄR.

 2. Arvida Byström

  Arvida Byström är fotograf och släppte tillsammans med Molly Soda boken ”Pics or it didn’t happen”. Boken innehåller bilder som blivit borttagna på Instagram, både deras egna och bilder som personer världen över har skickat till dem. Boken tar också tag i ämnen som kroppsideal, kulturella standarder och olika feministiska uttryck. Köp boken HÄR.

 3. Antonia ”Anty” Johnson

  Anty är Youtuber och asgrym på smink. I veckan lade Anty ut en video där hon bara (nästan, i alla fall) testar produkter hon inte använt innan! Alltså en massa first impressions. Så inte nog med att vi får en massa makeup-inspo, vi får dessutom chansen att hitta nya favoritprodukter! DRÖM! Se Antys video här ovan.