in

VeckoRevyns topp 3: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com att hylla tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Infliencer-kvinnorna vi vill lyfte vecka 11 är… Mer

  1. Andrea Hedenstedt

    Vi är nog många som vet hur jobbigt det kan vara med PMS och mens, men fortfarande är det ett så himla tabubelagt ämne. Andrea skrev ett viktigt inlägg i veckan där hon skriver om just sin mens och att hon hade varit på superdåligt humör. En sån liten och faktiskt vardaglig grej är jätteviktigt att vi börjar prata om, och Andrea är grym som tar upp det! Läs Andreas inlägg HÄR.

  2. Isabella Löwengrip

    Isabella har varit intresserad av ekonomi länge. Hon och Pingis Hadenius gav ju till exempel ut boken ”Economista” 2013 som handlar om hur man tar makten över sin ekonomi och nu är de igång med sin andra bok ”Kvinnor som älskar aktier”. Och det är just aktier som Isabella skrivit ett blogginlägg om i veckan då hon berättar om sin egen aktieportfölj. Hurra för mer ekonomi för unga tjejer, säger vi! Läs Isabellas inlägg HÄR.

  3. Therese Lindgren

    Vi tycker Therese är grym för att hon ofta pratar öppet om sin psykiska ohälsa och panikångest. I veckan lade hon upp en känslosam vlogg där hon berättar att hennes dag inte alls blev så rolig som hon tänkt sig. Therese får som de flesta offentliga personer ta emot mycket elaka kommentarer från människor, och som Therese själv säger så rinner bägaren över ibland. Att säga högt att man är ledsen och inte mår bra är så starkt gjort, och vi vill verkligen lyfta Thereses vlogg. Kolla på den här ovan.