in

VeckoRevyns nya kampanj: #VRLOVEFLOW

vr loveflow

Kom igen, nu peppar vi varandra med kärlek och komplimanger!

Mer

86 procent av VeckoRevyns läsare har komplex över något och nära hälften har struntat i att visa sig i bikini på grund av detta. Nu är det dags att minska den siffran. Pepp och komplimanger är ett steg på vägen, så därför startar vi kampanjen #vrloveflow med hopp om att alla ni läsare ska sätta igång och sprida lite kärlek till en vän, bekant – eller varför inte en främling?

VeckoRevyns nya kampanj #VRLoveFlow vill få alla att bli bättre på att hylla varandra. Att få några snälla ord värmer, så vi på VR tycker att det är dags att vi alla slutar snåla med det goda. Vi uppmanar nu dig som läsare att bli bättre på att sprida kärlek till nära och kära – och främlingar. Starta redan idag! Skriv en komplimang till någon på twitter eller instagram.

Glöm inte att tagga personen, samt inlägget med #VRLoveFlow, och uppmana andra att göra samma sak. Gå in på instagram och sök på #VRLoveFlow så hittar du redaktionens komplimanger. I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa vår stora kroppsundersökning och även ta del av 11 tjejers komplimanger till varandra. Börja sprid kärlek du också, redan idag!

Psst! I nya numret av VeckoRevyn visar vår omslagstjej Kenza upp härligt vårmode. Du hittar långläsning om kvinnorna som har förändrat världen, enkla träningsövningar som gör dig starkare, en guide till hur du sminkar dig så att ögonen ser större ut och mycket, mycket mer. Missa inte att du får en lipgloss pencil på köpet!

03 2013 webb