in

Veckorevyn.com är nominerad till årets tidskriftssajt och rankas som en av Sveriges 100 bästa sajter!

topp100

Jippie, jubel och klapp över huvudet! Varje år utser tidningen Internetworld Sveriges 100 bästa sajter och även i år kvalar Veckorevyn.com in på listan!

Mer

Nu är det officiellt att Veckorevyn.com är nominerad till årets tidskriftsajt av tidningen Internetworld och därmed också klassad som en av Sveriges hundra bästa sajter. Nu kan ni hjälpa oss att vinna i vår kategori genom att gå in och rösta på Veckorevyn.com här!
Just nu får du 6 nr av VeckoRevyn + exklusivt sminkset från The Body Shop med highlighter + BB Cream + solpuder för bara 199 kr! 


Just nu får du 6 nr av VeckoRevyn + exklusivt sminkset från The Body Shop med highlighter + BB Cream + solpuder för bara 199 kr! 

Förra veckan slog Veckorevyn.com besöksrekord med 307 000 unika besökare. Vi tar det igen för att ni inte ska tro att vi fått siffrorna fel trehundrasjutusen unika besökare. Det känns förstås otroligt roligt och smickrande för oss på VR-redaktionen och vill vill även passa på att tacka våra grymma VIP-bloggare som varje dag bidrar till allt roligt som händer på Veckorevyn.com.

Du har väl exemplevis inte missat alla otroliga tutorials och ovärderliga sminktips i Beauty-Helens blogg? Modeinspon hos Frida Grahn, Emelie Wikström och Emma Wagenius. Eller peppen hos Sarah Tjulander och Molly Sandén? Och ni bara MÅSTE ju spana in vårt senaste bloggtillskott Clara Henry om ni inte redan gjort det. Dessutom har vi också Sveriges största astroblogg på Veckorevyn.com i form av Sofia Pontén. Läs läs läs allihop om du inte redan gjort det!

Vi är stolta över vår nominering och ser det som ett kvitto på att vi gör något rätt, och vi lovar att fortsätta bjuda er läsare på en fullspäckad sajt under hela nästa år också – varje dag!

Jag vill rösta på Veckorevyn.com!

Kram och tack,
Webbredaktörs-Linnea och VR-redaktionen

topp100 2013 rgb 2