in

Uppblåsbar flamingo och 10 andra badleksaker till sommaren

uppblasbara badleksaker
Vicko Mozara / Unsplash

Uppblåsbara badleksaker i form av flamingos, avokados och munkar ger 100% sommarfeeling. Vi har valt ut våra favoriter för sommaren 2020! Mer

koplankar 1024x37 1

Trots att sommaren 2020 inte kommer vara som andra somrar, så kvarstår det faktum att ledighet och mer eller mindre kalla bad väntar för de allra flesta. Bara för att du inte kommer ligga och skumpa runt i en pool i Grekland eller Spanien, så betyder inte det att du inte ska ha det nice. Bästa sättet att skapa en sommar utomlands-feeling är med hjälp av uppblåsbara badleksaker. Vi har valt ut våra favoriter bland flamingos, avokados och munkar!

11 uppblåsbara badleksaker för sommaren 2020

Uppblåsbar svan

Uppblåsbar svan som badleksak

En uppblåsbar svan där man kan trägas ihop två personer, eller sola solo! Gör sig lika bra i poolen som i sjön eller på havet.


Jättestor uppblåsbar flamingo

uppblasbar flamingo

Vi har fortfarande inte tröttnat på flamingo-trenden. På den här finns det gott om plats för den som vill jobba på brännan eller bara ha en fin accessoar för den ultimata Instagram-bilden.

flamingo

Det finns också en mindre variant av flamingon för den som vill vara lite mer diskret.


Badmadrass i avokadoform

Uppblåsbar badleksak avokado

Avokado-hypen må ha nått sin kulmen, men i form av uppblåsbar badleksak är den fortfarande 5 av 5. Du kan använda den som badmadrass eller badring!


Snäckformad badring

badring som ser ut som en snäcka

Ha den runt midjan eller lägg dig på den för att sola samtidigt som du svalkas av vattnet. Den här badringen är perfekt för dig som vill ha en lite mindre badleksak, som dessutom är otroligt fin!


Badring för dig som gillar munkar

badring som er ut som en munk

Badringar är perfekta för dig som gillar att vara i solen men samtidigt svalkas av vattnet. Dessa i form av munkar funkar alltid!


Uppblåsbar badmadrass i form av en ananas

ananas

En snygg och skön badmadrass i form av en ananas. Lika bekväm att chilla på i vattnet som på bryggan eller stranden!


Vattenmelon-formad badring

Badring vattenmelon

Sommarens finaste badring? Ja, en av dem i alla fall! Gör dig sällskap i vattnet samtidigt som den gör sig fin på bild. Vad mer kan man begära?


Hjärtformad badring

hjärta badring

Vi får inte nog av badringar! Här är en enklare variant för dig som är ute efter funktion, men gärna vill ha något som dessutom är fint att titta på.


Krabb-kopphållare för drinken

Drinkhållare krabba

En viktig del av sommarbadandet är faktiskt de goda och svalkande drinkarna som kan göra en sällskap! Med den här krabbhållaren slipper du hålla i drinken, men har den alltid nära till hands.


Kopphållare i form av körsbär

Körsbär drinkhållare

Den här körsbärshållaren för din drink är perfekt för dig och din boo eller bästis. Två drinkar i en smäll!


Flytande drinkhållare formade som ananas, lime och vattemelon

ananas lime vattenmelon drinkhållare

Varför inte anpassa kopphållaren efter smaken på drinken? Alla vet att lime, ananas och vattenmelon är de godaste sommarsmakerna!