in

Undersökning visar: så här länge ska du vänta innan du fiser framför din partner

fisa dragare

Vissa skulle säga att det är ett stort no-no, medan andra inte tycker att det är en lika stor deal. Men hur länge ska man vänta med att fisa inför sin partner för att det ska vara okej, egentligen? Mer

Att fisa inför sin parter är för många typ det mest pinsamma man kan göra i början av ett förhållande. Så när slutar det vara det? Aldrig? Dejtingappen Sapio bestämde sig för att skicka ut en undersökning till över 2000 av sina användare för att fråga en när olika saker är okej att göra i ett förhållande, rapporterar elitedaily.

Att duscha tillsammans tycker man är okej att göra inom de tre första månaderna i ett förhållande (någon som är förvånad? Inte jag heller), och att säga de stora orden ”Jag älskar dig” till varandra tyckte man var okej att göra alltifrån sex månader till ett år in i förhållandet. Och att fisa inför varandra då? Det är okej att göra tre till sex månader in i ett förhållande, om vi ska tro de som svarade på undersökningen. Men kom ihåg, det finns inga regler och nöden har ingen lag!

Kolla in alla svaren här. Passar de in för dig med?

dejting