in

Tjej pressades till att skicka nakenbilder – hennes svar på tal är briljant

handduk dragare

En sms-konversation mellan en tjej och en kille där killen försöker pressa tjejen till att skicka nakenbilder har blivit viral – och vi förstår varför. Hon är snabbtänkt och har ett humoristiskt svar på hur hon ska hantera situationen, men det är riktigt sorgligt att det ska behövas. Mer

I en sms-konversation mellan en tjej och en kille som Elite Daily skrivit om får vi se något som är mer än vanligt, och som många tjejer råkat ut för. Tjejen blir pressad till att skicka nakenbilder, och killen ger sig inte.

Det börjar med att Michael, som han heter, säger till tjejen att hon ska visa vad hon har på sig, varpå hon svarar att hon inte ”är lämplig att ses just nu”. Han frågar varför och hon skickar en bild på att hon har ansiktsmask på sig.

1

Michael frågar sedan vad som finns under bilden, då man ser att tjejen har bara axlar. Svaret han får var dock inte det han hoppats på.

2

Michael vägrar dock ge sig och frågar vad som finns under handduken. När han inte får det svar han vill ha frågar han samma fråga igen, och skriver dessutom ”jag kommer få det jag vill ha” (alltså nakenbilder) – WTF?!

3

[adSpace placement=”auto”]

Vet Michael när han ska ge sig? Nej.

4

5

6

Här borde Michael förstått för länge sedan att hon inte tänker skicka några nakenbilder, men han ger sig inte ändå.

7

[adSpace placement=”auto”]

8

Som sagt, tjejen hade ett roligt sätt (inte för Michael – men vem bryr sig?) att hantera situationen på, men att man ens ska behöva hitta på något sådant är helt sjukt. Att pressa någon på nakenbilder är aldrig okej, och om man får ett sådant svar som Michael fick kan man vara ganska säker på att den person man pratar med inte vill skicka några nakenbilder. Om man är osäker på om man kommer få nakenbilder skickade till sig eller inte så är det hur som helst aldrig okej att tjata sig till det.

Alla väljer själv om man vill skicka nakenbilder eller inte, och är något man ska göra för att man vill och inte känner sig tvingas. Om du vill skicka nakenbilder är det dock bra att vara så försiktig du kan. Se till att du litar på personen och är säker på att hen inte sprider eller visar bilderna för någon annan.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss