in

Teasern för nya Fifty Shades of Grey-filmen är här (och vi är helt tagna!)

fifty shades darker premiär sverige

E.L James trilogi av böcker och den första filmen Fifty Shades of Grey har slukat en hel värld samt slagit alla tänkbara tittar– och läsarrekord. Behöver vi säga hur mycket vi längtat efter uppföljaren Fifty Shades Darker? Nej, tänkte väl det. Var först med att se den nya teasern här! Mer

Som om det inte är spännande nog att E.L James nyligen avslöjade att det kommer en ny Fifty Shades of Grey-bok, genom att publicera ett exklusivt utdrag ur den, så släpps även idag teasern till nya filmen Fifty Shades Darker. Excitement is on top!

Andra filmen i trilogin: Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker är den andra filmen i Fifty Shades–trilogin som är baserad på böckerna med samma namn. Böckerna blev en dundersuccé världen över när de släpptes – och är än idag. Fifty Shades of Grey blev den snabbast säljande boken någonsin och gick både om Harry Potter och Twillight-serierna.

Filmatiseringen av boken var inte blygsam heller – Fifty Shades of Grey drog rekordsiffror till biograferna och den officiella trailern har i skrivande stund över 80 miljoner visningar på Youtube.

I Fifty Shades Darker tar E.L James oss in i Christian Greys förflutna som är fyllt av svek, rädslor och kontrollbehov. I filmen spelas mr. Grey av Jamie Dornan och huvudrollen Anastasia Steele spelas av Dakota Johnson.

Blandad kritik

Första filmen fick, trots sina publiksiffror, blandad kritik – vissa älskade filmen medan andra hade högre förväntningar på den. I Fifty Shades Darker har regissören Sam Taylor-Johnson ersatts av James Foley vilket betyder att vad som helst kan hända.

Premiären i februari 2017 kan tyckas långt bort och teasern finns här för att göra längtan ännu lite värre för dig 😉 Titta och njut!

 

 

 

Psst.. Kommer du ihåg trailern från den första filmen? Man kan aldrig få för mycket av Fifty Shades.