in

En festival för mode och skönhet – häng med VeckoRevyn på Sweden Fashion & Beauty Day

sweden fashion and beauty day

I höst har Sweden Fashion & Beauty Day premiär i Stockholm. Denna modefestival är Bonnier Tidskrifters största mode- och skönhetssatsning någonsin och vänder sig till alla mode- och skönhetsintresserade. Bakom eventet står VeckoRevyn tillsammans med Styleby, Damernas Värld och mama. Mer

Sweden Fashion & Beauty Day är en modefestival som pågår en heldag med svenska och internationella toppnamn inom mode och skönhet. Dagen kommer att innehålla mängder av aktiveringar för besökarna såsom trendtalks, workshops, styling, intervjuer och mycket annat kring mode och skönhet. Det prestigefyllda priset Damernas Värld Guldknappen kommer också att delas ut under eventet.
Modefestivalen genomförs i nära samarbete med ett flertal samarbetspartners där hållbarhet är ett fokusområde. Det kommer bland annat att uppmärksammas genom samarbetet med trendiga och lyxiga onlinebutiken Vestiaire Collective som säljer pre-owned kläder och accessoarer, och miljömedvetna The Body Shop. Besökarna får även möta make-up-experter från Lancôme, hårstylister från Schwarzkopf Professional, få tips från hudvårdsmärket Cetaphil samt inredningshjälp med smarta och effektiva garderobslösningar från Elfa.
Vi kommer kontinuerligt att uppdatera er läsare på vad som kommer hända på denna fullspäckade dag, men vi kan redan nu avslöja att det kommer bli magiskt!

Klicka på bilden för att köpa biljetter!

FAB_banner_desktop

 

 

sponsor fab