in

Svenska Holly blev uppraggad – svarade klockrent med Taylor Swift-citat

betahollypuff

Holly Astera fick frågan ”Är det jobbigt att vara snygg?” av en random kille på Messenger, då svarade hon som bara ett äkta Taylor Swift-fan kan – i sångerskans låttexter. Mer

Det var för ett par veckor sen som 26-åriga Holly Astera från Stockholm blev uppraggad på Messenger av en för henne random kille. Hans försök till att få någon som helst kontakt med Holly resulterade i en riktigt rolig konversation – om man gillar Taylor Swift förstås. Holly som kallar sig för Sveriges största och äldsta Swiftie testade hur långt man kan gå när man svarar på en snubbes raggande – med Swifts egna textrader om kärlek.
holly
På sin Instagram-sida har Holly delat med sig av den roliga dialogen och vi tog ett snack med Holly för att veta hur hon kom fram till att reagera så här.
– Det var nog mer hans sätt att approacha mig genom hans rätt cheesy fråga ”is it hard being beautiful?”. Jag funderade ett tag och så tänkte jag att jag eventuellt skulle kunna komma undan genom att svara med Taylors låttexter. Han la upp bollen och jag servade rätt hårt typ.
Hur lång tid tog det innan han förstod vad du höll på med?
– Det tog ändå en liten stund, efter lite chattande fram och tillbaka. Jag satt och kallsvettades och var livrädd för att han skulle komma på mig och att hela grejen skulle vara över. Jag blev nästintill manisk av situationen.
Men hur var hans reaktion, när han väl kom på vad du gjorde?
– Haha! Han tog det rätt bra, hans nästa fråga var: Gillar du Taylor Swift? Man ba: …

helt random kille skrev till mig, jag svarade bara i Taylor Swift lyrics. rekommenderas!

Ett foto publicerat av @hollyastera

Holly och hennes ”ragg” har ingen kontakt längre och hon säger att hon tror att de fick ut det mest av sina korta ”internetromans”. Dock lever den skämtsamma konversationen vidare på hennes Instagram där Hollys vänner och följare hyllar henne för den roliga idén.
– De tycker att jag är genialisk och att detta var ett riktigt ”Holly Astera hyss”. Som vanligt då.
Är detta något du rekommenderar andra att göra?
– Ja! Tror ärligt talat det funkar med vilken artist som helst, bara man har stenkoll och känner av vibben typ.
Vill du se mer sånt här?  Gör som 40 000 andra och gilla VeckoRevyn på Facebook så missar du ingenting.