in

Svenska covern av hiten Despacito gör succé – den är SÅ fin!

despacito dragare

Den svenska versionen är så mycket finare än originalet! Mer

Försommarens stora hit är utan tvekan låten Despacito med Justin Bieber, Luis Fonsi och Daddy Yankee. Vi har redan hunnit dansa till den flera gånger och vi gissar på att vi kommer fortsätta dansa och sjunga högt till den resten av sommaren också.

Om man inte är sugen på att röja järnet men ändå tycker om låten ska man definitivt lyssna på den svenska covern gjord av Maysa Chouba och Tarequito. I förra veckan lades covern ut på Facebook och sen dess har likesen, kommentarerna och delningarna rullat in på löpande band. Videon är redan uppe i över 500 000 visningar!

– Det är fantastiskt kul att se klippet sprida sig så mycket som det gjort på så kort tid, men jag förväntade mig inget annat då vi har världens finaste människor som lyssnar på musiken. Jag kallar dom för Familia då dom alltid supportar låtar som covers och allt man gör som en riktig familia gör, säger Tarequito.

Hur har reaktionerna sett ut?

– Vi har fått 98 procent kärlek och hyllningar på notiserna vilket är riktigt riktigt tacksamt och kul att se.

Varför gjorde du och Maysa en cover på just Despacito?

– Jag valde att göra en cover på Despacito just för att det är den typen av musik jag sysslar med när jag släpper egna låtar också. Min genre är i grund reggaeton med blandad text på svenska och spanska så en cover på Despacito var givet.

Tarequito har tidigare gjort en cover på Despacito, men när han och Maysa hittade varandra på Instagram var det självklart att göra en cover på låten tillsammans, och det verkar inte bli sista gången vi får höra dem ihop.

– Jag kände direkt att hon och jag måste samarbeta då hennes röst är magisk! Så vi kommer att samarbeta mer med både covers och egna låtar, berättar Tarequito.

Covern är en lugn och akustisk version på monsterhiten och passar perfekt för att dansa lite extra tätt med sommarflingen. Lyssna på den här nedan.

[adSpace placement=”auto”]

VeckoRevyn har sökt sångarna för en intervju.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss