in

Studie visar: det yngsta syskonet är det roligaste

yngsta syskon roligt

Är du yngst i syskonskaran? Grattis! Då är du också den roligaste, men det visste du säkert redan. Mer

Att det yngsta syskonet är roligast i familjen backas nu av en ny studie från YouGov. Forskare studerade personligheterna hos det yngsta och det äldsta syskonet i brittiska familjer för att komma fram till vilka positiva karaktärsdrag de hade, skriver Elite Daily.

De yngre syskonen såg sig själva som roliga och favoriserade medan de äldre syskonen såg sig själva som mer framgångsrika och organiserade.

Äldre syskon är troligtvis mer ansvarstagande eftersom de haft mer tid att växa upp och för att de kanske behövt ta hand om sin lillebror eller lillasyster under uppväxten.

Men det var bara tre procents skillnad i vilket syskon som tycker att hen är mer avslappnad generellt av syskonen. Yngsta syskonet känner trygghet i avslappning och humor, och det äldre syskonet känner avslappning av att ha mer ordning i sitt liv.

Mycket skoj för det yngre syskonet, alltså!

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.